Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy másik párral lakunk együtt közös lakásban?
A párommal fél éve vagyunk együtt és 4 hónapja lakunk együtt. Ebben a lakásban összesen 4en élünk (párom,én. a legjobb barátja és annak barátnője). Tehát a fiúk ismerik egymást gyerekkoruk óta és övek a lakás is felesben. Mi lányok pedig hozzájuk költöztünk. Szóval elég abszurd a helyzet (másik lányt nevezzük Annának).
Anno amikor megvették a lakást a fiúk, akkor már Annával együtt voltak. Szóval ők hárman újították fel, vásárolták meg a berendezéseket. Szóval minden az ő kezük munkája, büszkék is rá nagyon. Főleg a bútorok tükrözik Anna ízlés világát a közösségi helyiségekben (konyha, előszoba, nappali). Annának nincs tulajdonrésze a lakásban. Szép lassan átcuccolt hozzájuk és most már ott lakik teljesen. Főz és mos rájuk, miközben egyetemista és dolgozik is. (Sokszor nem is értem hogy hogyan bírja).
Miután megismertem a páromat gyorsan én is odaköltöztem, ragaszkodott hozzá. Ugyanazt várja el tőlem mint Annától az ő párja. Tehát azt szeretné ha én is vállalnék pár napot amikor én főzök és takarítok. Ez feszültséget okoz köztünk, mert nekem arra nincs időm és energiám h 4 emberre főzzek és más után takarítsak. Inkább rendelek valamit magamnak munkába. Kitakarítom esetleg a saját szobánkat és pá. Ugyis csak aludni járok haza. Nem is eszek Anna főztjéből.
Volt már más barátnője is aki itt lakott, hát ő se birta ezt a "családmodellt". Többször megbeszéltük négyesben a dolgot. Én megértem a szabályokat, de nekem ez nem megy 34 éves vagyok (Anna 12 évvel fiatalabb). Saját lakásra vágyok (nekem van saját lakásom, szóval lenne hová menni, de az istenért se akar elmenni).
Zavar h hasonlítgat hozzá és az is, hogy mindent négyesben tervezünk (nyaralást, mozizást). Mondtam neki h költözzünk el, de ő nem akar. Azt mondja addig nem amig nem lesz gyerekünk. Makacs esélytelen hogy meggyőzzem, hogy ez nem egészséges. Félre értés ne essék semmi bajom Anna személyével inkább a helyzettel amibe belekényszerítenek.
Mit tegyek? Hogyan változtassak a helyzeten? Jó a párkapcsolatunk, nem akarom elhagyni
Most komoly, hogy ki kell szolgálni őket?
Cuccolnek haza a saját lakásomba es vegyen fel bejaronot.
Azt is erősen meggondolnám, hogy 1 emberrel összeköltözzek-e?
Van egy szituáció amiben nem érzed jól magad. Van saját lakásod. Nincs más hosszú, kemény vastag ormány a világon?
Mit szeretsz ezen az emberen? Önnáló lakása nincs. Önnáló élete nincs. Elvárná, hogy főzz, moss, takaríts rá? Ez a férfitípus az új férfi ideál.
Egyedül élek. Mosok, főzök (néha), takarítok magamra. Másokkal osztozni konyhán, wc-n, fürdőn? Vicc kategória. Ha ez a családmodell tetszik neked, szerezz 3 nőt és költözzetek hozzám.
Bejönne ez a kapcsolat egy huszonéves egyetemista lánynak esetleg. De fel nem tudom fogni, hogy 34 évesen miért elégszel meg ezzel... Ez nem komoly kapcsolat, mondom 30 évesen, 10 éves komoly kapcsolat után.
Hagyd ott, olyat érdemelsz, akinek nem a haver meg a csaja "példája" kell, hanem te. Aki szeret, örömmel költözne hozzád, hogy csak veled lehessen.
Szerintem ne lakjatok együtt. Azért fontos ilyenkor azt is megnézni, hogy melyik milyen karakterű. Olyan is van, hogy a nő iránytja a srácokat, vagy a párod barátja domninánsabb. Érdemes ezeket jobban is elemezni.
"Haverjába szerelmes" párom nekem is volt és bármennyire is pozitívan viselkedtem vele, elfogadtam ezt, sok helyzetben még sem volt olyan jó. Normális, érett(!) férfival ismerkedj, nem pedig 30as kiskamaszokkal, rengeteg az ilyen.34N.
Persze hogy kényelmesebb neki, ha mostantól két cseléd is kiszolgálja, mintha külön kéne laknia és neki is keresztbe kéne tenni két fűszálat.
Döntsd el: párt szeretnél, vagy egy óriási gyereket?
Ez nagyon beteg. Még elfogadható lenne egy közös albérlet, ha más megoldás nincs, de közös lakás haverral???!! Ezek tuti összeborulnak ha se Anna se te nem vagy ott :-D
Mas ertelmes magyarázat nincs erre a felállásra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!