Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik elvárják, hogy főzzenek rájuk, azok mit adnak bele a párkapcsolatba?
Tehát mi a "férfi" megfelelője annak, hogy naponta minimum 2 órát azzal tölt a nő (8 órás műszak után), hogy ők ki legyenek szolgálva? A férfi takarít ilyenkor? De azt se kell naponta, hanem mondjuk hetente 2x.
Mit csinálnak a férfiak?
# 39
Szóval az a mentalitásod, hogy mivel többet keresel, ezért a normális dolog, hogy a nő szolgálólányt játszik és kegyes vagy, hogy csak 1 óra robotolásra fogod be őt naponta?
Tudod, nagyon furcsa, de a pénzt én egyáltalán nem számolom a párkapcsolataimban. És is sokkal többet keresek a páromnál, akkor most menjek haza reality tv-t nézni, miközben a pasim csinál meg mindent, mert én jóval több pénzt hozok haza? Miközben ő is 8 órát melózik?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy bírnád, ha te lennél az érme másik oldalán és a nőd keresne többet. Persze, gondolom a te fajtád alapból nem kezdene ilyen nővel, megijednél, mert egyből aktiválódna a férfi ego meg a kisebbrendűségi érzet.
Kérdező. A vadassal én összesen fél órát, ha foglalkoztam kérdező, a maradék amit még felsoroltam, az alatt lett elvégezve, míg a kaja készült.
Lehet, hogy te, meg ma még más is kiírtál egy kérdést valamiről, érkeztek is rá válaszok, amire te is, meg a többiek is csak legyintenek, ez nyilván elviszi a beszélgetést más irányba.
Itt is kaptál tök kulturált választ az egyik válaszadótól, hogy a párja azt adja neki az ételért cserébe, hogy értékeli a gesztust, szereti és partnere a mindennapokban. Erre te mit csinálsz ? Világ nyomorultjának állítod be. Ne haragudj, lehet, hogy én tévedek, de az ilyen megnyilvánulásokból nekem az jön le, hogy neked ez vagy nem elég vagy mást vársz érte. Ezért kérdem, hogy akkor mennyi az elég vagy mit vársz érte, de csak általánosságokkal jössz, de választ nem adsz, példát nem írsz. Egy étel elkészítéséhez két óra érdemi munka amivel dobálózol, az meg egyszerű hazugság. Amit te foglalkozol a kajával, az az előkészítés meg amikor leveszed a tűzről, kiveszed a sütőből. Az előkészítés ügyességtől függően 10-30 perc. Akkor 2 óra a két óra, ha megcsinálsz a faxinak 100 zsemléből szendvicset, de ne haragudj, ha nem hiszem el, hogy az embered vagy akár te vele együtt megesztek ennyit.
32/f
# 42
Megint félrebeszélsz, barátom. Olyan, mintha a falnak beszélnék. Minek reagálok egyáltalán, ha te nem reagálsz vissza csak mantrázod a hülyeségeidet?
# 42
Inkább arra adj már egy értelmes választ, hogy te boldog lennél egy olyan párkapcsolatban, ahol te látod el a főzéshez köthető összes teendőt, míg a csaj nem veszi ki a részét semmi másból, tehát a házimunka többi részét is neked kéne megcsinálnod?
Ha a válaszod erre az, hogy nem, akkor mégis mi a francról vitatkozol velem?
Sosem a férfiakkal van a baj, hanem a gyenge nőkkel. A férfi ad, a nő befogad. Ha nő létedre képes vagy egy lúzer mellett élni, az mégis kinek a hibája? Az én családomban, környezetemben mindenhol erős nők vannak, férfi létemre ez nagyon jó mintával szolgált.
A feleségem is erős, sosem tolerálná az életképtelenséget, az önzőséget, a nagyképűséget stb. A baráti körömben is voltak olyan kapcsolatok, ahol a pasi (nem, nem férfi) úgy gondolta, hogy neki alanyi jogon jár a szex, neki elég csak előadni a nagy semmit. Aztán rövid úton repült is, persze szex nélkül. Imádom az olyan nőket, akik addig nem fekszenek le egy férfival, mielőtt nem meg nem ismerik.
Ne vicceljünk már! Mi az hogy nem lehet kibírni szex nélkül 1-2 hónapot? Hol van az előírva, hogy az első sziától maximum 3 nap telhet el szex nélkül? Egy férfi tud udvarolni, tud ismerkedni.
Tudod a gyenge nők meg sírnak hogy "jajjj, nincs normális férfi". Dehogynem, én szinte csak normális és gondoskodó, de egyben önálló, életképes férfiakat ismerek.
Azért választ adok a kérdésedre: dolgoznak, figyelnek a párjukra, meghallgatják őt, segítenek neki, igényesek magukra és a környezetükre. Képzeld! Én simán főzök, takarítok, a gyereknevelésben kiveszem a részem.
Ezzel kapcsolatban azt nem szoktam érteni, mikor mondják, hogy "majd megtanítom", vagy "ha meg se akar tanulni, az gáz".
De miért? Anyukám nagyon jól főz, és érdekli az egész. Szenvedéllyel beszél a főzésről, sütésről, imád új dolgokat kipróbálni.
Engem viszont hidegen hagy. Ez ugyanolyan, mintha leültetném a páromat, hogy nekem jólesne, ha varrna nekem egy ruhát. Nem érdekel, hogy van-e hozzá affinitása, érdekli-e, megtanítom, és JÓLESNE, ha ilyen módon gondoskodna rólam. Olyan módon, ami tudom, hogy neki szar, de hé, nekem jó.
Szerintem ez nonszensz. Elég egyhangúan főzök, mert nem érdekel az egész. És jó, hogy nem érdekel, különben maradtam volna egy dagadt disznó. Így, hogy nem érdekel, marad a grillezett hús, mert nem érdekel a rántott, marad a saláta vagy a rizs köretnek, mert nem bajlódom a krumplival.
Valahogy nekem fura, hogy ha nem tudok valamit megcsinálni, de olyat akarok enni, akkor a másiktól várom el, de az is olyan fura, hogy tudok valamit csinálni, de a másik is főzzön már, azért se csinálom meg.
A #33 válaszomból kiolvashattad volna kérdező, de akkor leírom neked. Nem, nem tartanám értelmét egy olyan kapcsolatnak, ahol én csinálok mindent és gyakorlatilag tartom a másikat.
A hülyeségeimet mantrázni a válaszaid láttán kezdtem el, de így, hogy egy számodra csodás kapcsolatod van ilyen szempontból, nem igazán értem mit akarsz itt. :)
32/f
Ez melyik megyében van? Budapesten ilyet ritkán látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!