Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekezdenétek egy olyan párkapcsolatba ahol 1 héten csak 1x-2x talizhattok?
Most ismertem meg egy nagyon szimpi srácot és kiderült hogy nagyon sokat dolgozik napi szinten és azt mondta hogy max 2x tudnánk talizni egy héten.. persze erről nem tehet csak..nem tudom hogy bírnám ki, biztos egy idő után elegem lenne és azt érezném, hogy alig foglalkozik velem.
Titeket ez zavarna?
22l/26F
Ebben mi a pláne?
A barátnőmmel mi is, suli/munkaidőben, 1-2x találkozunk hetente. Most nyáron többet, de azért kell a szabadság is, a pihenő a munka után.
igen szerintem is 1.
pont ezt akarnám elkerülni ezt az alkalmi *ugásokat .. semmi érzelem nem alakulna ki így köztünk annyira feleslegesnek érezném az egészet mintha egy helyben toporognék a magánéletemben...
ez annyira idegesítene
mit tegyek? nagyon aranyos velem de lehet hogy más is igy fog ráérni mint ő...
Ha így kijelenti az nagyon gyanús.
Egyébként én most ilyenben vagyok. Ő a szinte tökéletes pár. :)
Remélem hamarosan többet tudunk találkozni.
Amúgy meg, ... költözzetek össze.
ezt irta: értelek es akk igy van kedved azert talizni vagy a buli vagy vmihez?
...hát nem tudom mit képzeltem..
Nézd ha az heti 1-2 minőségi idő és nem csak összefuttok egy fél órára akkor bevállalható.
Bár ez attól is függ hogy neked mennyi idő elég. Én ezt el tudnám fogadni és megszokni. De ha neked ez kevés akkor meg kell gondolni. Vagy belemész és kompromisszumot kötsz vagy nem mész bele.
Nem zavarna ha látnám hogy tesz azért hogy minél többet lehessünk együtt és nem csak kifogásként emlegeti a munkát.
Sajnos az én barátom rettentő elfoglalt, százfelé van az élete munkája stb... Nálunk is heti 2 a megszokott (ebből ha tehetjük egy együttalvás hétvégén) De sose beszéltük meg hogy akkor heti hány alkalom, egyszerűen csak így alakult.
Van olyan hogy úgy alakul hogy este 10kor végez mégis meg tudja oldani hogy találkozzunk este 1-1 órára.
Emiatt jöttem rá például hogy komolyan vesz engem mert ha 12 óra munka után fáradtan hazaesik akkor is eszébe jut és igényli hogy láthasson/beszélgessünk/együtt legyünk stb... (és nem, itt nem a szexre gondolok)
Hosszú távon viszont csak az összeköltözés segíthet szerintem a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!