Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belefer egy parkapcsolatba, hogy a baratom azzal a csajjal beszelget üzenetben akivel megcsalt engem?
hát szerintem a megcsalás után kivágtam volna a francba, te meg még MEGKÉRDEZED, hogy ez így belefér e?
ha ilyen ostoba vagy simán, sőt előtted is dughatnak, gumit azért te fizesd!
Vicces, hogy itt húzod meg a határt, de a megcsalás az belefért :D
Jó érzés lábtörlőnek lenni egy ilyen selejt mellett? Gratulálok. Tudom, tudom, de hát szereted, mintha az kifogás léenne arra, hogy együtt maradj egy ilyen alakkal.
A chat már igazán nem oszt,nem szoroz. Naiv vagy,ha azt gondolod nem fog újra megcsalni akár vele is. Megint. Ki kellett volna vágni a francba..
Most már tudja,hogy elnézed neki a megcsalást,mert nem akarsz egyedül maradni,szereted blabla, így megteheti ezt is. Mint a gyerekek akik próbálgatják meddig mehetnek el büntetlenül..
Lehet én vagyok a naiv, hogy azt hiszem ilyen ostoba emberek nem léteznek.
Másik opció: nem lehet kamu kérdéseket kiszűrni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!