Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek belefér egy párkapcsolatba a flört harmadik féllel? Szoktatok flörtölni, ha van párotok?
Nekem nem férne bele egy kapcsolatba.
F
Igen, előfordul, de csak elméleti szinten. Minden nő akivel húzni szoktuk egymást az tudja hogy párkapcsolatban élek és csak poénból ugratjuk egymást. Lehet ezt hűtlenségnek tekinteni, de szerintem ez még belefér. Mondjuk a párom gyakran kap a tanítványaitól virágot, volt olyan srác aki levelet írt neki, amiben elmondta hogy szerelemes és én szedtem ki a postaládából......ami elméleti síkon mozog, az csak játék.
Egyet kell hogy értsek azzal, hogy önbizalom növelésre használják az emberek, mert a pozitív visszajelzés ad egyfajta belső tartást, kiegyensúlyozott lesz tőle az ember.
Mindenki saját maga ura, ő hozza meg a döntéseket a saját életével kapcsolatban, ha mást választ akkor nem kell magyarázkodni, még bocsánatot kérni sem, tudatosan vállalja, hogy az addigi élete megy a kukába.
Nem fér bele.
Én sem csinálnám soha és a páromtól is elvárom ezt.
Nem kötelező velem lenni, semmi bajom azzal, ha valaki szerint ez ok egy kapcsolatban.De akkor hagyjuk egymást, nem illünk össze.
Fontos dolog, hogy ilyen kérdésekben egy pár egyet tudjon érteni.
Szerintem tiszteletlenség.
Voltam szingliként olyan helyzetben, hogy egy olyan pasi tette nekem a szépet, akinek volt párja. Sajnáltam a csajt és meg volt a véleményem a pasiról.
Az önbizalomnövelésben egyet értek, biztosan sok esetben ez motiválja az embert, hogy ilyet csináljon.
De szerintem egy jó kapcsolatban nincsen erre szükség, nem szabadna önbizalomhiányosként lenni, alap, hogy a párod érezteti veled hogy milyen szerencsés és mennyire szereti benned ezt meg azt..
Kétlem, hogy ez tudna "csak egy ártatlan dolog" lenni. Aki mással flörtöl egy kapcsolatban, az fél lábbal már kívül van belőle.
Én soha nem flörtöltem más lányokkal, amikor párkapcsolatban voltam. Velem kezdtek már ki foglalt nők, engem nem érdekelt, én akár le is feküdtem vele, nem ismertem szegény srácokat akikkel voltak. Ha nem a barátom, vagy közvetlen ismerősöm az ember, akkor semmi közöm a rossz kapcsolatukhoz, ha nem velem feküdne le, akkor megcsalná mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!