Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokkal beszélget, találkozgat a barátnőm, mit tegyek?
Vannak baratai a bnodnek? Mert lehet,h baratsagok hianyoznak az eletebol. Nekem pl csak fiu barataim vannak. Bar oket bemutattam az elettarsamnak es sok kozos prog csinalunk egyutt. Latszik,h baratsag van koztunk.
Csinal programokat a barataival a bnod? Te csinalsz vele progikat?
Nekem nem ugy tunik,h csal,mert akkor siman eldugott helyre menne a sraccal,h mas ne lassa meg.
2017 van es fiuk lanyok is baratkoznak gond nelkul egymassal.
N
Nekem is voltak notórius flörtölő nőismerőseim, én azonnal felmértem a helyzetet, és inkább kitermináltam őket az életemből. Aki ilyen, az mindig ilyen lesz, és ezek a kezdetben ártatlannak tűnő kis flörtök mind rügyei a megcsalásoknak, aztán a melegváltásoknak. Lehet diszkréten is flörtölni (pl amikor közösen vagytok egy társaságban), ami még belefér egy hosszú párkapcsolatba, de amiket leírtál, az már kicsit többnek tűnik ennél.
Az emberek nem változnak, és hiába ígér meg egy nő olyat, hogy "többé nem lesz ilyen", hidd el, lesz ilyen megint, és megint, és megint. Egész addig, míg azt nem mondod, hogy lehet ilyen, csak amiatt már fájjon az utódodnak a feje.
Amúgy ha nálad lakik, különösen érdemes vigyázni, nem csak ingyen albérletnek és hűtő-töltő embernek használ-e, miközben a szerelmét másoknak tartogatja.
Köszönöm szépen a válaszokat! Ezek szerint egyértelmű a helyzet, mennie kell. De valahogy mégis úgy érzem, hogy nem ez lenne a helyes döntés.
5. Nem nagyon vannak barátai. Van egy két barátnője akikkel néha beszélget meg max. havonta egyszer találkozik, akkor is csak egy pár órára. Programok nagyon nálunk sincsenek ahol kettesben lennénk, de minden hétvégén az én barátommal meg az élettársával vagyunk, az én barátnőm is nagyon jól el van velük. Velük szoktunk programokat csinálni. Strandolni, étterembe menni, mozi, vagy csak otthon filmnézés. Most a hétvégén is csütörtöktől vasárnapig mentünk volna nyaralni.
Lehet az zavarja hogy nem vagytok eleget kettesben.
Persze ez nem menti fel semmi alol, hiszen az ilyet meg kell bezelni, nem masokat keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!