Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni az ellen ha zavar hogy a párom más lánnyokkal ( munkatárs, ismerős) beszélget?
"Nem értem én nem beszélgetek más fiúkkal én erről le tudok mondani ő mért nem?"
Szóval, ha te nem beszélgetsz fiúkkal, akkor neki is meg van tiltva, hogy csajokkal beszélgessen?
De egy önző éretlen p..csa vagy. Hogy jössz te ahhoz, hogy megmondd, hogy kivel beszélgessen?
Az a te problémád, hogy nem beszélgetsz srácokkal, de ahhoz semmi jogod, hogy megtiltsd, hogy akkor ő se tegye ugyanezt a csajokkal.
És mi volt annak idején az ok?
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
A féltékenység RÓLAD szól, és nem a másikról!
Betegesen féltékeny vagy, és szerintem teljesen ok nélkül. És tudod, már azért dugdossa a telóját, mert ismer téged, tudja, ha megtudnád, hogy az egyik csaj haverjával beszélgetne, akkor kivernéd a hisztit, ami már közelítene a 4. világháborúhoz.
Miért olyan nagy baj, hogy vannak lány haverjai?
Neked miért nincsenek pasi haverjaid?
Ja, ha neked nincs, akkor a másiknak se legyen? Önző vagy!
Akkor minek maradsz vele? Csak a gyerek miatt? Jaj, ez a kifogás része.
Kislány, egy gyereknek harmonikus szeretetben gazdag családra van szüksége, nem két idegbeteg szülőre, akik közül, ráadásul az anyja betegesen féltékeny, és nem bízik meg a párjában!
Ha el akarod b..szni a gyereked jövőjét, akkor nagyon jó úton haladsz.
Nem érted, hogy miért beszélget mással? B+ azért, mert nemcsak hímneműekből áll a társadalom.
Nőj fel agyilag kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!