Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az ellen ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni az ellen ha zavar hogy a párom más lánnyokkal ( munkatárs, ismerős) beszélget?

Figyelt kérdés
Féltékeny tipus vagyok nem tagadom. A mostani párom anno okot is adott rá sőt most is néha furán viselkedik( elrakja a teloját vagy kikapcsolja) ő azt mondja azért csinálja hogy ne idegesítsen ha csipog a teloja. Meg azt mondja hogy akarki ir neki nem érdekli csak én. De nem tudom ezt elfogadni. Annyiszor próbálom de nem megy. Mikor meglátom hogy jelez a telefonja egyből az ugrik be hogy megint ki az?! És érdekes módon mindig lány ír neki. Lehet ezt valahogy kezelni? Néha úgy érzem befogok sokalni ez miatt. Főleg hogy ő barmikor megkerdezi én kivel beszélek egyből mondom ő meg soha.
2017. aug. 10. 22:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Igen, te TÉNYLEG egy éretlen kis liba vagy.

- elhagy a párod, aztán te még képes vagy megalázni magad, és visszafogadod?

NANÁ, hogy flörtöl más csajokkal, miért ne tenné? Hiszen te úgyis megbocsátasz neki, az ő szempontjából tök igaza van.

Ott vagy te, mint fix punci (és az is maradsz, ha ő átbx is), akkor nyugodtan kavarhat/dughat máásal a hátad mögött.

Értelmes nő, akinek van tartása, NEM fogadja vissza azt, aki kihasználta és megalázta.

Hát, te jogosan vagy hülyére véve.

2017. aug. 11. 14:10
 22/26 anonim ***** válasza:

Óbzz, és most olvasom, hogy terhes is vagy.

Gratulálok, még egy gyerek, aki szív az idióta szülei felelőtlen döntése miatt.

A párod szét fog csalni legkésőbb a gyerekágy alatt, azt ugye tudod?

2017. aug. 11. 14:13
 23/26 A kérdező kommentje:
Figyelj te Bunkó lehet hogy visszafogadtam mert szeretem és még 1 esélyt akartam adni a dolognak és tévedsz mert nem bocsátanék meg ha kiderülne hogy megcsalt és nem ismersz még mindig.
2017. aug. 11. 14:34
 24/26 A kérdező kommentje:
Az én gyerekem nem fog szívni! És teszek a véleményedre!
2017. aug. 11. 14:37
 25/26 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, kérdező, de nem vagy túl okos nő. A gyereked nem fog szívni? Hadd világosítsalak fel, hogy már most is szív. A kapcsolatotok szar, állandóan stresszelsz, ez nem egy olyan környezet, ami jót tesz a gyereknek. Még akár veszélyeztetett terhes is lehetsz a sok idegeskedéstől, vagy akár el is vetélhetsz. Nem vagy normális, hogy ebbe a rakás szarba még egy gyereket vállalsz. De ez már nem az én bajom, te meg úgyse fogsz változtatni, akárhogy aláz a pasid, majd sírsz meg panaszkodsz, de nem fogod kidobni, mert aaaaannyira szereted. Tényleg ezt a példát akarod mutatni a gyerekeidnek? Abban kell felnőjenek, hogy egy normális kapcsolatban az egyik lábtörlőnek használhatja a másikat? És még azt mondod, hogy nem fognak szívni a kölkök, hát a plafon rád szakad mindjárt...
2017. aug. 11. 19:17
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt és jol látod ez nem a te bajod! :)
2017. aug. 11. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!