Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azok a férfiak, akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik elvárják, hogy főzzenek rájuk, azok mit adnak bele a párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Tehát mi a "férfi" megfelelője annak, hogy naponta minimum 2 órát azzal tölt a nő (8 órás műszak után), hogy ők ki legyenek szolgálva? A férfi takarít ilyenkor? De azt se kell naponta, hanem mondjuk hetente 2x.

Mit csinálnak a férfiak?

2019. márc. 13. 15:51
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
49%

Ma a főzés téma van porondon vagy mi???

Mit főzöl 2 órán át?? 8 óra munka után max fél órat vagyok hajlando.... a párom meg aznap elintezi a postat vagy amit kell meg pucol pl zoldseget

Kielegito valasz vagy ez se eleg????

De amugy en nőkent szeretek fozni es nem akarom hogy a parom főzzön, nem baj?

2019. márc. 13. 16:41
 22/58 anonim ***** válasza:
16%

Tudod mit kérdező ? Írd már le légyszi, hogy te személy szerint mit szeretnél mondjuk egy marhavadas-zsemlegombócért cserébe. Kérlek oszd meg velünk mi egy ebéd napi árfolyama ma.

32/f

2019. márc. 13. 16:42
 23/58 A kérdező kommentje:

# 20

Neked nincs pénzed szerelőre?

Mindig meglep, hogy a 21. században még mindig vannak családok, ahol a nő nem dolgozik, inkább cselédet játszik a pasijának. Igazán ostoba döntés, de mindenkinek joga van úgy elrontania az életét, ahogyan akarja.

Az én pofám, mindenesetre nagyon égne, ha 30-40 éves nőként zsebpénzt kéne kérnem a pasimtól.

2019. márc. 13. 16:46
 24/58 A kérdező kommentje:

# 22

Egyenlőséget akarok semmi mást. Az én szabaidőm ugyanolyan értékes, mint a pasimé.

Nem robot vagyok, aki 8 óra munka után még otthon is melózik, míg a pasim szórakozik.

Szerencsére keresek annyit, hogy azt is megengedhetném magamnak, hogy csak a saját fizetésemből takarítónőt fizessek és éttermi ételt egyek naponta.

Ennek ellenére a pasim számára is teljesen érthető, hogy egyenlő munkamegosztás van, nem is lennék vele, ha másképp gondolná.

A kérdésre válaszolva, ha csak a nő főz a párkapcsolatban, akkor a férfinak kéne a többi háztartásbeli munkát ellátnia, mivel kb így jön ki az egyenlő energiabefektetés.

2019. márc. 13. 16:52
 25/58 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak megteritesrol van szó :) nyugodtan jöhet a negatív értékelés 😂

Sok dologban segít nekem, amit sugalltam is, de úgy érzem, nem jött at.

Ezért kénytelen vagyok felsorolni:

- tereget

-mos

-felmos

-porszivoz

-szemetet kiviszi

-elmosogat

-ruhakat összehatja, elteszi

-ágyneműt cserél

-at ülteti a virágokat

-bevásárol

-vasal

:)

Mindezt addig teszi amíg látja nekem is feladatom van, mindezt keres nélkül.

De koszonom a sok negatív értékelést, jól esett 😂

2019. márc. 13. 16:54
 26/58 anonim ***** válasza:
34%

Ne a bullshitet told kérdező. Írd le azt konkrétan, hogy mi az amit én megcsináljak neked férfiként, ha szeretnék egy tállal enni én is abból, amit főztél. Nézz körül a házban vagy gondold át mik azok a teendők, melyeket elvégezzek egy tál ételért és írd le ide.

32/f

2019. márc. 13. 16:57
 27/58 anonim ***** válasza:

25 voltam megint. Épp ezt magyarázom, amit te a 24ben :)

Csak lehet én fogalmaztam rosszul. Együtt szórakozunk, plusz amíg én csinálom a dolgom, ő a fent említettek közül a többit szinten. Csak a főzést kerdezted, amihez ő nem ért. Gondolom ez szülte a félreértést.

És igen, mindketten diplomások vagyunk, dolgozunk. Felesleges félre érteni egymást. A szeretet abból érzem, mint mondtam, ha épp a kedvencet fozom, értékeli. Üdv :)

2019. márc. 13. 16:57
 28/58 anonim ***** válasza:
100%
Otthont, vagyont, vállalkozást. Amúgy én hozom haza a gyerekeket. Mivel hajnalban ébresztő nélkül kelek, így elmosogatok, elpakolom a konyhát és ébresztem a gyerekeket. Az ágyhoz viszem a kávét neki és megpróbálok biztos távolságba húzódni, mert amikor felkel, akkor egy gyökér! :D Ha idő engedi, akkor meg bevásárolok ebédhez, vacsihoz. Ennél többre csak hétvégén futja. Néha előkészítem az ebédet, de főzni ő szokott, igaz azt én is tudok.
2019. márc. 13. 17:02
 29/58 A kérdező kommentje:

# 26

A házimunka az neked mióta bullshit? Gondolom még sosem csináltad, ezért kérdezed.

Ha egyedül én főznék naponta 2 órát (bevásárlással együtt), akkor a többi házimunkát neked kéne megcsinálnod, mert így jön ki az egyenlő energiabefektetés. A házimunka meg ilyen dolgokból áll, butuska: porszívózás, felmosás, portörlés, ruhamosás, teregetés.

2019. márc. 13. 17:03
 30/58 anonim ***** válasza:
0%

Jó kérdező akkor segítek neked, mert látom butuska vagy. Berakom a mosást, ha lejárt kiteregetem, közben meg felsöprök. Kapok ezért egy tál vadast vagy még mossak is fel meg töröljek is port érte ?

32/f

2019. márc. 13. 17:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!