Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azok a férfiak, akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik elvárják, hogy főzzenek rájuk, azok mit adnak bele a párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Tehát mi a "férfi" megfelelője annak, hogy naponta minimum 2 órát azzal tölt a nő (8 órás műszak után), hogy ők ki legyenek szolgálva? A férfi takarít ilyenkor? De azt se kell naponta, hanem mondjuk hetente 2x.

Mit csinálnak a férfiak?

2019. márc. 13. 15:51
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

# 30

Mivel mosni kb 1x kell hetente, ezért igen a a felmosás is jó lenne.

Bár van olyan érzésem, hogy ez még mindig kevesebb meló, mint a napi 2 órányi főzés.

De akár főzhetsz te is vadast és akkor minden mást én csinálok.

2019. márc. 13. 17:12
 32/58 anonim ***** válasza:
0%

Megeszik a főztödet :D

Bár ezek után annyira nem bíznék benne hogy nem mérgezett.

2019. márc. 13. 17:14
 33/58 anonim ***** válasza:
73%

Az a helyzet kérdező, hogy ezeket én már megcsináltam, elkészültem az ebéddel is és már ettem is (pont vadas volt). Az egésszel megvoltam 3 óra leforgása alatt. Ha ebben a háztartásban élvezkednél most éppen ezzel az értékrenddel, akkor már csak fizetned kéne mondjuk 15k-t vagy szépen idetartani a segged, mivel minden el van végezve. Ha meg egyik sem tetszik, akkor mehetnél Isten hírével, ennyi. Figyelj. Nincsen azzal baj, ha nem tudsz főzni, azzal sem, ha nem akarsz főzni, majd főz a másik, esztek valahol vagy mit tudom én, de azért nem a férfi a szar, mert te nem tudsz vagy akarsz megcsinálni valamit.

32/f

2019. márc. 13. 17:22
 34/58 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az lenne fura, ha a nő, akivel összejöttem, főzne nekem valamit :o

Valahogy természetesnek veszem, hogyha éhes vagyok, megcsinálim magamnak a kajámat, hiszen eddig is így volt.

A takarítás is ugyanígy történne.

Lényegében semmi sem változna, bár még nem éltem együtt egyik lánnyal sem.

2019. márc. 13. 17:27
 35/58 anonim ***** válasza:
32%

Tehát te percre pontosan akarod strigulazni ki hany percet tölt hazimunkával?

Attól tartok te se a jelenlegi parod mellett oregszel meg ilyen felfogassal

2019. márc. 13. 17:30
 36/58 anonim ***** válasza:
0%

#35. Én azt nem értem, miért nem kilokalóriában számol el a kérdező.

32/f

2019. márc. 13. 17:35
 37/58 anonim ***** válasza:
Es ha a pasi 3dl-lel több vizet iszik azt is elszámolják :-D
2019. márc. 13. 17:37
 38/58 A kérdező kommentje:

# 33

Nagyon korlátolt vagy. Mellébeszélsz folyamatosan.

Itt azokról a férfiakról van szó, akik elvárják, hogy a nők főzzenek rájuk. 40 éves férficsecsemőkről. Teljesen logikus kérdés, hogy mégis mi alapján várják el, csak tudnak nyújtani valamit, amiért kiszolgálom őket nem? Általában nem a válasz, általában még a házimunkába is alig segítenek be. Itt a férfiak azok, akik az életképtelenek, nem azok a nők, akik minden megcsinálnak helyettük, ők csak buták.

Sehol sem írtam, hogy nem tudok főzni.

Gratulálok, hogy 3 óra alatt megcsinálod a vadast, de ne mond már, hogy hajlandó lennél hasonló tevékenységeket fenntartani úgy, hogy a barátnőd munka után csak TV-t néz.

2019. márc. 13. 17:39
 39/58 anonim ***** válasza:
63%
4x annyit keresek. Ez alapján napi 32 órat kellene páromnak meloznia az egyenlőség jegyeben, de nagyon kedves vagyok mert 8 óra meló után 1 orat haztartaskodik.
2019. márc. 13. 17:39
 40/58 A kérdező kommentje:

# 35

Ne forgasd ki a szavaimat.

Tudom nagyon polgárpukkasztó a felfogásunk a pasimmal, hogy felosztjuk egymás között az elvégezendő munkákat, amiket mindketten utálunk, kb ugyanolyan arányban, hogy utána minőségi időt tudjunk eltölteni közösen vagy az egyéni hobbijainkat munkálva.

Tudom nagyon lázadó vagyok, amiért frusztrál a tudat, hogy vannak olyan párkapcsolatok, ahol 8 óra nappali meló után, a nő takarít este 9-ig, míg a 40 éves óriás férficsecsemő meg vidójátékozik. Aztán meg hisztizik, ha a nő túl fáradt ahhoz, hogy leszopja.

2019. márc. 13. 17:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!