Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azok a férfiak, akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik elvárják, hogy főzzenek rájuk, azok mit adnak bele a párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Tehát mi a "férfi" megfelelője annak, hogy naponta minimum 2 órát azzal tölt a nő (8 órás műszak után), hogy ők ki legyenek szolgálva? A férfi takarít ilyenkor? De azt se kell naponta, hanem mondjuk hetente 2x.

Mit csinálnak a férfiak?

2019. márc. 13. 15:51
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
19%

Azért szívesen elbeszélgetnék azzal, aki lepontozott. Nagyon szar életetek lehet.

- Első

2019. márc. 13. 16:15
 12/58 A kérdező kommentje:

# 11

Azért vagy lepontozva, mert a nőktől várod el, hogy főzzenek. De, amikor a te feladataidra kerül sok, akkor meg csak simán kifizetsz egy mesterembert, aki megcsinálja helyetted a melót (mintha a nőknek nem lenne pénzük szerelőre).

Akkor mégis miért nem fizetsz szakácsot is?

2019. márc. 13. 16:18
 13/58 anonim ***** válasza:
0%

A linkelt kérdés pedig pont arról szól, hogy a csaj nem akar főzni.

2019. márc. 13. 16:18
 14/58 anonim ***** válasza:
56%

6 voltam :) rájöttem tag választ adtam. Szerintem konkrétan ilyen nincs, azért is nem kaptál jó választ. Ezt személy szerint beszélik meg jó esetben. Pl én fozesert szeretetet kaptam :) ami nekem elég volt. Meg ha bajom volt, segitett a másik. Egy férfinak az, hogy te épp a kedvencet teszed az asztalra, sokat jelent. Normál kapcsolatban ez nem

Én csinálom te csinálod módra van megfogalmazva. Nálam

Sokszor a párom megtesz dolgokat amiért én főzök, nincs kimondva, de pl random

Bevásárol dolgokat amit tudja bármikor kellhet, krupli, tojás stb. És ebből tudok főzni. Amíg főzök van hogy segít teregetni, mosogat amit már épp nem

Használok, pedig nem

Kérem

Meg rá. Nálunk így van :)

2019. márc. 13. 16:21
 15/58 A kérdező kommentje:

Pl én fozesert szeretetet kaptam :) ami nekem elég volt."

OMG

:DDD

A szeretet egy alap dolog a kapcsolatokban.

Szegény lány ki vagy használva és észre sem veszed. :D

2019. márc. 13. 16:24
 16/58 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező. Azért, hogy életképes vagyok azt kapom cserébe, hogy életben maradok. Ezt nem nő adja nekem. Neked sem férfi fogja.

32/f

2019. márc. 13. 16:24
 17/58 anonim ***** válasza:
11%

Nem

Úgy értettem a szeretetet, hogy szeret :) lehet hibásan fogalmaztam. Tehát látta, mi az a dolog amiben segítenie kell, és szó nélkül megcsinálta, mert tudta nekem nem

Fog bele férni már úgy, hogy vele is töltsek időt.

Szeretetet amúgy is kapok. Nekem az szeretet pluszban, hogy felfogja miben tud nekem segíteni, anélkül, hogy ezt férfi női munkára vetitene ki, plusz én megkérném, tehát figyelmesség. Ami szerintem egyúttal szeretet. Mert felfogja azt, hogy a minőségi időnk veszik a sztereotipikus munkavégzés által. És mivel nincs egyéb feladat, besegít automatan. Szóval nem vagyok szegény, bárhogy is gondolod :)

2019. márc. 13. 16:32
 18/58 anonim ***** válasza:
100%
Férjem szeretne főzni, csak sajnos semmi érzéke nincs hozzá. Egy rizst nem tud felfozni, pedig már többször próbálta. Úgyhogy sajnos őt én nem engedem a konyha közelébe :D ettől függetlenül rengeteget segít a hazimunkaban, régebben m8g nem volt mosogatógépünk ő mosogatott el mindig akár volt főzés akár nem, kiviszi az összes szemetet a házban, ha be van rakva ruha a mosógépbe van hogy ő teríti ki ha én még nem jutottam el odáig. Takarításkor a porszivozast mindig ő csinálja. Én főzök, mosok, takarítás egyéb részét én csinálom, vasalok, ruhát hajtogatok. Minden csak megbeszélés kérdése és hogy mennyire van munkamegosztás.
2019. márc. 13. 16:35
 19/58 A kérdező kommentje:

# 17

Nagyon boldogan ecseteled az interneten, hogy amíg te robotolsz, addig a pasid szeretetet ad. És mivel nincs semmilyen feladata ezért néha megterít, szó nélkül is. Csodás alfahím.

:D

2019. márc. 13. 16:35
 20/58 anonim ***** válasza:
18%

Mit ad cserébe? Semmit

Az, hogy főzök neki is, számomra teljesen természetes és evidens. Mint ahogy számára is, hogy az úgymond férfi munkákat elvégzi. És igen, az hogy kihív egy szerelőt egy dolog de plusz elő is teremti rá a pénzt, hogy ezt bármikor megtehesse.

2019. márc. 13. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!