Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeköltözéskor hogyan kellene megoszoljanak a kiadások?
Figyelt kérdés
Nyáron végzek az egyetemmel és szeretnénk összeköltözni a párommal. Ő 30, én pedig 21 éves vagyok, 3 és fél éve vagyunk együtt. Ő kapott a szüleitől egy három szobás lakást, amibe beköltözhetünk (a nagymamája lakás volt, 10 éve nem lakik benne senki). Mielőtt beköltözünk, elég sok mindenre szükség van: ajtót, ablakot szeretnénk cserélni, meszelni, bútorokat venni, hűtőt, mosógépet. Én gyűjtöm az ösztöndíjamat és van valamennyi félretett pénzem, amiről nem tudnak a szüleim. Esküvő egyelőre nem lesz, mert van még 2 évem mesteri, amit távoktatásban végzek el és úgy szeretnénk összeházasodni, hogy utána gyereket is tudjunk vállalni, ne kelljen még egyetemre járni. A szüleimmel nagyon összevesztünk. Habár én soha nem kértem őket, hogy segítsenek, mert úgy gondolom, hogy én szeretnék összeköltözni vele, nekem kell megoldani, de azt mondják, hogy nem fognak semmiben támogatni és nem engedik, hogy a pénzemet a lakásba fektessem, mert nem lehet tudni, hogy együtt maradunk-e. Szerintem ez rossz felfogás, hiszen nem építhetjük a közös jövőnket, ha nem közösen dolgozunk rajta. Ti mit gondoltok erről?2019. jan. 7. 20:55
31/31 anonim válasza:
A papír nem száll el, mint a szó. Nincs abban semmi, ha előre felkészülsz. Amíg együtt vagytok, addig teljesen mindegy. Most nem mindegy, hogy valahol egy fiókban a te neveden van egy pár számla? De.
Ha beüt a kaki, akkor meg jó, hogy előre lepapíroztátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!