Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, minek örülnétek összeköltözéskor? Nők, valami tanács?
Mi nemsokára összeköltözünk. Már megbeszéltük, hogy közös kassza lesz, én intézem a főzést, mosást, vasalást a takarítást, bevásárlást pedig felosztjuk.
Ezt mindketten elfogadtuk.
De gondolom van olyan, aminek ezen felül örülne, kis plusz, ami nem jut eszembe. A gépidő, sok szex oké, de bármi tanács meg rutinos együttélő pároktól? :)
23/L 24/F
Bármilyen tanács jöhet :)
es o mit "intez"?
eddig mindent te csinalsz... te nem dolgozol?
1 honap es te fogsz mindent csinalni. Fozessel együtt jar a takaritas jo resze, ugyanigy a megfelelo bevasarlolista osszekeszitese es beszerzese is. Nagyjabol egy honapot adok. A csavod neha majd berak egy adag mosast a gepbe.
Amit majd a fozes utan kiteregethetsz.
ő mit csinál majd?
mert te főzöl, mosol, takarítasz...ő meg vesz két kiflit a boltban?
gépidő? ... lol
Bejárónő leszel,akit néha megdug?
Mert bocs de ezt irtad konkrétan.
Ne haragudj, debiztos nem csinálnék meg mindent. Takaritani Ő is tud,főzni is,mosni is. Vagy azutolsó kettőhőz különleges tudomány kell?Mosogépet nem tudja használni?
Meg mi az hogy gépidő?
Amúgymeg remélem vágod,hogy ha mindent Te csinálsz baromira nem lesz sok szex, eleve TE nem dolgozol???
Meg milyen kis pluszra gondolsz?
Nevetséges ez az egész amit leirtál
én párom nem tud főzni, de kifőz egy rizst, tésztát, rántotta stb.
mosni utál, így ezt a kettőt 80%-ban csinálom, de olyan nincs, hogy ő döglik, én meg megszakadok, ha főzés van, jön: darabol, aprít, mosogat, mosásnál tereget hajtogat.
szó nélkül porszívózik, elpakol...stb.
és hidd el, hogy ezeket mind te csinálod a sok-sok szexből semmi sem lesz.
Gépideje a 12 éves fiamnak van iskolaidőben.
Az első felében leírtak szerint te szolga leszel ő meg ki lesz szolgálva, mintha te lennél at anyja.
A tanácsom, hogy ezeket a dolgokat még beszéljétek át még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!