Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözéskor hogy alakulna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözéskor hogy alakulnak-rendeződnek ilyen alap dolgok?

Figyelt kérdés

Anyagi okok miatt a vőlegényem családi házában tervezzük az életünket. Jó ház, az ő nevén van, és már csak az anyukája lakik ott.

A páromnak ugye megvan a saját szobája, mint ahogy nekem is itthon. Már eleve fura, hogy az ő szobájában ugyan hogy férne el kettő (de minimum másfél) szobányi holmi? Nekem is tele van egy akasztós szekrény ruhával, plusz 6 kicsi fakk lenyitós, a cipőimről nem is beszélve (pedig nincs sok ruhám, csak ezek az össz szezonálisak).

Plusz az íróasztalomon is megvannak a saját dolgaim, sminkcuccok, stb.

Náluk ilyen szempontból nappaliban, folyosón, stb nem nagyon tudunk "terjeszkedni". Szelektálni ebből már nem nagyon tudok, és itthon sem akarok hagyni sokmindent, mert a szüleimmel nem vagyok jóban, és nem nagyon akarok hazajárkálgatni párhetente néhány cuccért...

Szóval tudom, hogy bugyuta kérdés, de ilyen szempontból is nehéz az összeköltözés...

Persze, lehetne dobozolni, stb... Csak nincs is hely a házban, a szobát sem tudom dobozokkal telerakni, meg nem is lenne túl esztétikus...

Kinél hogy volt?

Köszönöm,

21/L

2018. dec. 17. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem szabad nagy beköltözést tartani. Csak a legfontosabbakat vidd át először, és majd apránként átszivárogsz, ha tetszik ott. Anyóspajtással úgyse feltétlenül lesz könnyű.
2018. dec. 17. 19:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát, sajna anyummal ezerszer rosszabb, mint vele... Inkább ő az anyám...
2018. dec. 17. 19:35
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha ketten laknak egy házban, akkor nektek nem egy szobányi helyetek van, hanem fél háznyi. Anyós egy pöppet csak össze tudja húzni magát, hogy legyen egy szekrényed meg asztalod.

Amúgy egy évig ne pakolj ki, csak ha addig nem fúr ki a mami :D

32/f

2018. dec. 17. 19:36
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

" az ő nevén van"

Gondolom, a mamának meg haszonélvezet van rajta, így ő diktál.

Sehogy nem fogsz normálisan elférni és teljesen otthon sem fogod magad érezni.

2018. dec. 17. 19:43
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Mire kipakolnál, menekülni fogsz.
2018. dec. 17. 19:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Lényeges dolgot nem írtál meg: hány szoba van a családi házban? A fiú szobájába kellene a te holmidat elhelyezni? Neki csak egy szobája van a saját házában?

Azt írod, hogy a nappaliban,a folyosón szb. nem tudtok terjeszkedni. És a "stb"-ben? Ez mit takar?

Amit leírtál, aszerint én nem látok más megoldást, mint albérletbe menni, hiszen a te dolgaid részére nincs már szabad hely.

2018. dec. 17. 19:49
 7/13 A kérdező kommentje:

Van az ő szobája, az anyja szobája, meg egy kisszoba, ami inkább raktárhelység. Ennyi...

Albérletre meg nincs úgy pénzünk, feleslegesen havi 50-60 ezreket kiadni... Csak az a baj, hogy én annyira rigolyás vagyok, nem tudom, hogy menne az összeköltözés - tulajdonképpen - két emberrel...

2018. dec. 17. 19:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen körülmènyekre ne akarjátok összeköltözést. Az mèg rövidebb távon elmenne, hogy anyóssal, de hogy egy szobába kell kucorognotok minden cuccotokkal, az azèrt nonszensz.
2018. dec. 17. 19:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Fura egy szobában, igen... Sok ismerősömnél sem jobb a helyzet, ahol pl baba is van...
2018. dec. 17. 20:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi is nemrégen költöztünk össze teljesen. Eleinte csak egy polcom volt a ruháimnak. Utána két polcom. Utána egy fél szekrényem. Utána két fél szekrényem. (Ez 5 év alatt.) Tavaly, a házasságkötésünk alkalmából átcserélgettük a lakás szobáit és véglegesen beköltöztem. Ehhez kaptam egy egész szekrényt, egy asztalt, és több könyvespolcot. Ugyanezzel a lendülettel kivásároltuk anyóspajtást a lakásból és már csak a miénk (nálunk is pont ugyanígy volt, hogy 5 évig anyujával laktunk együtt).

A tanulság: nem jó ezt elkapkodni, nem kell rögtön felforgatni az egész házat. Csak a feltétlenül fontos ruháidat és könyveidet vidd át először, és lassan terjeszkedj.

2018. dec. 17. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!