Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ki hogy látja? Megosztó kérdés lehet!?
NEKTEK ez így jó? Ha igen, akkor mit érdekel, mások mit gondolnak?
Mellesleg szerintem még többet is dolgozhatsz a leírtakkal, mint mások, akik 8 órát lenyomnak az irodában, hazamennek, és beállítják magukat a munka hősének. Az állatokkal + a házzal egész nap foglalkozni kell, hóban-fagyban-kánikulában.
Őszintén szólva én még ahhoz lennék lusta, amit te csinálsz, én is inkább beülök az irodába dolgozni, csak én legalább be is látom, hogy ez könnyebb, nem még nekiállok téged szidni. :D
Én nem szidom a kérdezőt, leírtam, hogy mik ebben a kockázatok, leírtam tapasztalatot, azért, hogy vegye hasznát, tanuljon belőle, tervezzen jobban, és ne járjon úgy, mint az én családtagjaim, akik nem terveztek előre, és gond lett belőle.
Anyai nagyanyám egész életében fúrja anyámat, amióta anyám továbbtanult és nem maradt a faluban, mert úgy tervezték, hogy anyám majd ott marad velük segíteni a háznál, de anyám tanítani akart, ez volt az álma, ezt csinálja most már nyugdíjig. A következő lökés meg az volt, hogy anyám férjhez ment, és nem a faluba, emiatt meg elköltözött, na, akkor nagyanyám fúrni kezdte a szüleim házasságát is. Az egész gyerekkorom abból állt, hogy nagyanyámnak nem voltunk jók, folyton cseszegetett minket. Persze már felnőttként tudtam meg, hogy miért is.
Ha nagyanyám előre tervez, és nem úgy, hogy "majd az egyik gyerek ott lesz nekik támasznak", akkor nem lettek volna ilyen konfliktusok, és most nem lenne szarban idős korában. Szóval semmi baj, ha valaki így él, csak oldja meg akkor magának hosszú távra, tervezzen arra is, ha megcsappan a jövedelem, és ne terhelje a gyerekeire a jövőjét, amikor már ő nem bírja, és akkor működhet a dolog.
Ti dolgotok. Èn nem mennék bele. Nyugdíjad nem nagyon lesz ( màr ha lehetne még a mostani rendszerre alapozni), plusz ha fèrj lebetegszik, elveszti a melójàt, elhagy, meghal akkor ott maradsz pénz, munka nélkül, kiesett évekkel nem nagyon kapàlóznak az emberért.
Aki csak fodràszhoz, baràtnőzni, jàr az élősködik . Te nem ez a kategória vagy, csak épp nem fizetik meg. De mit is vàrunk egy olyan orszàgban ahol a beteg hozzàtartozót otthon àpolni egyesek szerint nem munka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!