Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem látja értelmét a takarításnak, változhat?
Felejtős, nem fog változni.
Akinek ez nem alap 26 éves korára, azt te rá enm veszed ilyesmire. Hisz az anyja is mossa a szaros gatyáit rá.
Ha így közlöd, hogy egy olyan párra vágysz, aki segít neked...nem csodálom, hogy frászt kapott. Lehet, sokként érte, hogy ő bizony be lesz állítva a sorba.
Persze a reakcióját ne felejtsd el, de lakva lehet megismerni a másikat. A saját háza tája hogyan néz ki, arra mennyire figyel, azt is érdemes lenne megfigyelni.
Szerintem ha vele maradsz és nem változtat semmin, örök eletedre ez a helyzet var...
Szerintem legtöbb helyen ez van... a nő munka után fáradtan , otthon is takarít, főz , vasal... és legyen tip-top mindig igényes és az ágyban is legyen 100% os...
Na most... a férfiak ezt várják esők semmit sem tesznek ellene.
Én nem tudom mert én mindig tiszta mániás voltam , lakás terén is autó. Stb...
Ha segítek a paromnak több ideje jut rám, vagy kettesben tiltot időre gondolok, nem csak szexre..... bár az is JÓ dolog. ::))
Beszélj vele mond hogy ez így nem helyes...
Ja, végül is minden tevékenység értelmetlen, mert a végén úgyis meghalunk - én is így gondoltam 13-14 évesen.
Illetve korábban, mert akkor már bőven kivettem a részem a házimunkából.
Csodák persze vannak, várhatsz arra is, én nem tanácsolnám.
"Szerinte mindenki a saját boldogságáért felelős" - hát szerintem a tiedet az szolgálná, ha leépítenéd ezt a fellángolást. Az igazi szerelem nem önző, és inkább a másikat látja, mint saját magát - úgy, ahogy te gondolod. (60F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!