Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az, hogy valaki nem látja, mennyire jó páros lennénk?
Figyelt kérdés
Ezt nem szubjektíven mondom, hanem mert ezek a tények. Annyi közös van bennünk, nagyon hasonlóan gondolkodunk, egész nap el tudnánk tölteni az időt, egy kapcsolatban is pont ugyanazt keressük, az életben is, külsőre is tetsszünk egymásnak, ő mégis csak barátnak tekint. :( Esküszöm, nem értem, mit hiányolhat még.
Nagyon fáj ez az egész, mert úgy érzem, úgy sem találok olyat, aki jobban megfelelne a számomra.
2018. aug. 8. 18:21
1/20 anonim válasza:
Probald meg megertetni vele valahogy, hogy ti tokeletes part alkottok.
De van egy rovidebb es kevesebb energiabefektetessel jaro megoldas is.
Sz**d le. Bunkozz egy kicsit. Legy semleges vele. Vagy bejon vagy nem. 50-50%-ek.
3/20 A kérdező kommentje:
Ugyanezt, de valamiért még sem vonzom igazán.
2018. aug. 8. 18:26
4/20 anonim válasza:
Na ezek a dolgok amit soroltál, egyáltalán nem érdekeltek minket, csak is a vonzódás, szerelem.
5/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt nem értem.
2018. aug. 8. 18:38
6/20 anonim válasza:
Ki kellene deríteni, hogy miért nem szeretne veled lenni. Egyébként, ha ő másképp gondolja, de te nagyon oda vagy érte, akkor inkább ne erőltessétek a barátságot se, mert nagyon rossz lesz látnod, ha mással összejön.
7/20 anonim válasza:
En a barataimmal is igy vagyok, megsem vagyok belejuk szerelmes.
Szexualusan nem vonzodik hozzad.
8/20 anonim válasza:
2 es vagyok 4 es -nek igaza van a vonzalom hiányzik
9/20 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy csak barátnak tekint, mondta?
10/20 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak óvatos és nem akar pofira esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!