Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ezt ki hogy látja? Megosztó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ki hogy látja? Megosztó kérdés lehet!?

Figyelt kérdés
Ti elítéltek vagyis nemtudom hogy fogalmazzam meg,azt a nőt aki nem dolgozik azért mert úgy egyezett meg a férjével?Vagyis na..névtelen oldal leírom.Két gyermekünk van és én nem dolgozom,mégpedig azért mert a férjem megkeres annyit mint 2 ember.Ezt ő találta ki,ő hozta fel ezt hogy mivel sokat keres en maradjak itthon,neveljem a gyerekeket gondozzam az állatokat. (Sok allatunk van,disznók,csirkék,birkák,joszagozunk) Minden nap fozzek legyen rendbe a ház.Mi így egyeztünk meg,majdnem mindent megtudok csinálni itthon hogy neki ne keljen meg munka után ezzel foglalkoznia.Van aki nem nézi jo szemmel ezt,és lelustaz engem,meg hogy nem akarok dolgozni,meg "csak" egy eltartott vagyok.De ha mi ezt beszéltük meg,es ha jo így a páromnak?!Kivancsi vagyok más is van igy esetleg akik megegyeztek e téren,titeket nem szólnak meg érte?
2018. szept. 4. 10:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
57%

9es vagyok jól le lettem húzva...

Kérdező! Vannak pályázati lehetőségek, mezőgazdasági kis vállalkozasok számára. Es máris van pénz is ebből.

Lepontozók: mennyi egy tojas? 40ft egy pucolt 4kg s tyúk 1000 ft. Kilo combhús vagy tarja?.

Milyen jó lehet 15ft ért tojás 500forintos tyúk .....1/3-1/2 áron van minden. 0

2018. szept. 4. 11:17
 12/33 anonim ***** válasza:
47%
Én is tartanék állatokat és termelnék kertes házban, csak arra nekem nem telt. De ha telne, akkor sem elégítene ki, hogy valaki eltart, kell mellé más, és kell mellé, hogy nekem is legyen valami jövedelmem, akár az állatokból meg a terményekből, mindegy. Egyébként fillérekért vásárolják fel a terményeket a gazdálkodóktól, csak úgy mellékesen, van rokonom, aki révén látom ezt a felét is a dolognak. Nagyapám azért vágta ki az almafákat, mert többe került megtermelni, mint ami bejött belőle. Aki mondjuk el tud menni piacolni, annak egy kicsit jobb.
2018. szept. 4. 11:21
 13/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem csak azért termelnek otthon mert eladják. Egy saját termelésű alma, tyúk, tojás sokat jelent, és megvenni sem kell a boltban. Ez gondolom neked újdonság, ugye?
2018. szept. 4. 11:22
 14/33 anonim ***** válasza:
76%

ne foglalkozz velük..

az átlagnál sokkal többet vállalsz..

2018. szept. 4. 11:33
 15/33 anonim ***** válasza:
84%

Nem újdonság, de még így is kockázatos, ha nincs a kérdezőnek külön önálló bevétele.

Anyai nagyszüleim voltak úgy, hogy nagyapám volt a főkereső, nagyanyámmal meg szemetek voltak a munkáltatói, így a nyugdíja nem annyi, amennyi járna, eléggé soványka pénzből él most, de ott volt a kert, az állatok, úgy voltak vele, hogy hát majd lesz valahogy. Na most megöregedtek, gyógyszerekre lett szükségük, amiket nem tudtak megtermelni, egy idő után nagyapámat ápolni kellett, már nem tudták a kertet gondozni és az állatokat ellátni segítség nélkül, a gyerekeik mentek a munka után, nem maradtak a faluban, ráadásul nagyapám ápolása eléggé kimerítő volt, amíg élt. Pár éve meghalt, nagyanyám egy évig kapta utána az özvegyi nyugdíjat. Nagyanyám egyedül maradt egy bevétellel, kerttel, állatokkal, amit már nem tud úgy ellátni, mint fiatalabb korban, a gyógyszerekhez és az egészségügyi ellátáshoz úgy tud hozzájutni, hogy az egyik gyereke nem költözött el a megyéből, de másik településen él, csak nem olyan messze, mint a 2 másik, és ez a gyereke orvos, de enélkül nagyon meg lenne lőve.

Szóval jó az az otthoni gazdálkodás, de önmagában hosszú távon kevés.

2018. szept. 4. 11:34
 16/33 anonim ***** válasza:
83%
Én az "élj és hagyj élni" elv szerint élek. Ha ez mindkettőtöknek így jó, akkor minden rendben, sok boldogságot. Gyerekeket nevelsz, állatokat tartasz, viszed a háztartást, szerintem nem dolgozol keveset, sőt! Személy szerint számomra ez egy rémálom lenne, szeretem a karrierem, fontos számomra a függetlenségem és még ezer másik dolog, amiért sose mennék bele ilyen felállásba (főleg, hogy nincs az az isten, ami rá tudna engem beszélni a gyerekvállalásra), de így szép a világ, hogy mások vagyunk más igényekkel. Egy jó tanács - tanuld meg teljes mértékben leszarni mások véleményét, ne foglalkozz a pampogással, sokkal boldogabb leszel :)
2018. szept. 4. 11:35
 17/33 A kérdező kommentje:
Mi főleg magunknak tartjuk a jószágokat.Van eladásra is de most az a masodlagos.Azért nagyon sokat jelent hogy minden évben vágunk 1 vagy 2 disznót mikor hogy.Nem kell a hentesnel hust venni,na meg a csirke azt se szoktam nagyon boltba venni levagunk egyszerre 40 csirkét egy jo darabig eleg,itt a tojás a birka hus.Kutyazunk is.Mi ezeken tudunk ugymondd soporolni.Habár megkell erte dolgozni meg kiadás is van takarmány mikor mi.Igen kedves válaszoló nezelodtem mar a támogatások iránt a magyar racka birkara lehet pályázatot írni,tervben is van.Szeretnénk meg több birkát,esetleg szürke marhát,és minden álmom egy gyönyörűséges páva.Bocs hogy leirtam de kijott.😊Szeretem az allatokat meg foglalkozni velük.
2018. szept. 4. 11:42
 18/33 anonim ***** válasza:
94%

De emberek. Értem én, hogy megvan az eshetőság, hogy lebetegszik a férj. DE! Senki nem veszi észre, hogy parasztgazdaságuk van saját jószágokkal??? Mintha ez ilyen mellékes infő lenne itt sokaknak, mint pl szőke a haja az illetőnek.

Itt ez igenis nagyon számit, mint tényező! Egy háztájt fenntartani:

1) kemény meló és nem 8 órás! Hajnalban kelsz, késpn tereled be az állatokat, etetni kell őket, fejni, takaritani utánuk, ápolni őket függően attól, milyen állat, stb.

2) ezek az állatok termelnek nekik hasznot és élelmiszert! Tojást, tejet, húst. Vészhelyzet esetén komoly pénzekért eladhatóak.

Szóval azért annyira nem lenne hirtelen rossz helyzetük, ha férjjel lenne valamit. Pár hónapot biztos ki lehetne húzni, addig meg a Kérdező el is tudna helyezkedni ideális esetben.

29n

2018. szept. 4. 11:48
 19/33 anonim ***** válasza:
76%
18-as hatalmas like, ez a tuti!
2018. szept. 4. 11:51
 20/33 anonim ***** válasza:
70%
Már mièrt kéne elítélni? A hagyományos családmodellt követitek, szerintem teljesen rendben van. A pampogókat nyugodtan hívd meg magadhoz egy napra. Csinálják veled végig a napot. Egyébként tökmindegy, mit csinálsz, úgyse jó. Engem pár hónapja oktatott ki egy öreglány, hogy mi az, hogy dolgozom, nekem otthon lenne a helyem a gyerekekkel meg a háztartással. A mi lesz, ha történik valami a férjeddel kérdésre elég jó megoldás az élet, illetve balesetbiztosítás.
2018. szept. 4. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!