Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ki hogy látja? Megosztó kérdés lehet!?
Vidéken nagyon sokan így élnek, szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. Ha valakinek nagy háza van+állatokat tart+gazdálkodik is az nem egy emberes meló, ott elég gyakran be kell segíteni és ez így is van rendjén. Az sokkal gázabb amikor egy panel lakásban van otthon az asszony és a gyerekek meg napközben ovodáva, iskolába és egész nap tévézik, netezik.
Ami a kiszolgáltatottságot illeti arra lehet biztosítást kötni, én is így tettem,mert nálunk is nagy baj lenne ha keresőképtelen lennék, sok hitelünk van.
HA egy nőnek problémája van azzal hogy eltartott státuszban él, akkor ne házasodjon olyan férfival aki így képzeli el az életét. Legyen különálló élete és karrierje és fizessék meg a gyerekfelügyelőt és takarítónőt és a kertészt. Ez egy más szemlélet....
Azért az nem igaz, hogy ennyi állatot munka mellett lehet gondozni! Ez egy külön ág, úgy hívják állattenyésztés! Gondolom, akik szerint lehet napi 8-12 óra mellett, azt mind budapesti! (már bocs)
Szerintem ez így rendben van. De csak szerintem.
Szomoru lennek ha lanyom a sok tanulas utan tyukszarba jarna bokaig.
De ha teked ez eleg
A kaja pénzbe kerül, egy dajka pénzbe kerül, egy takarító pénzbe kerül, egy kertész pénzbe kerül, a kérdező meg ezeket megcsinálja maguknak. Ugyan ott vannak, mintha munkába állna és fizetnének valakit ugyan ezért. Talán jobban megfogható úgy, hogy elmegy a kérdező bébiszitter ék, takarítónak, állatgondozónak, kertésznek, hogy aztán az ezért kapott pénzből ezekre fogjon embert, aki otthon helyette ezeket megcsinálja. Ha szívesen csinálja ezt, miért ne tehetné? Kalóriát éget, tehát munkát végez. Ha még valamiért nem kell fizetnem, az is bevétel.
32/f
#25. Inkább térdig járjon a lányod a tyuxarban, mint nyakig egy hitelben.
32/f
Nos kedves kérdező. Két diplomám van (lassan három), mérnökként dolgozok főállásban, imádom a szakmámat, szeretem a munkahelyemet, mégis irigyellek.
Fiatal nő vagyok, vidéken nőttem fel. Állataink sosem voltak, de kertünk igen. A nagyszülőknél sokat sürögve-forogva azt gondolom az állattartás nem is az én világom. Egyszerűen csak mert képtelen lennék megenni a saját "nevelésem", ez van. Nevezzetek gyérnek, de nekem más becsomagolva egy darab hús és más egy csirke, amit én neveltem csibe korától, vagy egy malac, amit etettem, gondoztam majd egy évig.
A kert viszont nekem nagyon hiányzik és én ezért irigylem az életformátokat. Hülyén hangzik, de szerettem ültetni, vetni, locsolni, kötözni a paradicsomot, paprikát, nézni a gondozásom gyümölcsét napról napra.
Én szívesen élnék ennek és egyáltalán nem érdekelne mit szól ehhez más. Téged se érdekeljen, ha nektek így megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!