Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom látja milyen gyenge vagyok valójában. Mit tegyek?
Mindenhol, a családom előtt, az egyetemen, a barátaim előtt is fenn tudok tartani egy nagyon jó arculatot. A párom előtt viszont már számtalanszor bőgtem, látott betegen, kócosan, buli utáni állapotban, reményvesztetten. Tudom milyen vagyok valójában, de így már zavar hogy milyen vagyok, hogy ő mindenről tud. És ettől csak utálom magam. Mit tehetnék. Neki is vannak hülyeségei, de messze nem ilyen sok. Félek attól hogy kiábrándul belőlem.
22l
A probléma felismerése és az igyekezet, fejlődés mindenkinek imponál magadnak is. Listázz miben fejlődnél, dolgozz rajta, napi szinten vezess "edzésnaplót" két hetente mindig olvasd el az elejétől, ebből meríts erőt. Meg fogsz lepődni eleinte, utána pedig naplóra sem lesz szükséged :)
30/f
ez a szerelem lényege: hogy lehetsz önmagad (beteg, rossz külsejű, nyűgös stb.) a párod előtt, mert így is elfogad, így is szeret.
ha te úgy érzed, viselkedned kell előtte, elrejtened előle az igazi éned, az aktuális (rossz) hangulataidat, akkor kérdés, mennyire bízol abban, hogy ő valóban elfogad és szeret téged?
Mindenki lehet beteg,rosszkedvű ne aggódj,nem mindig süt a nap,mert eső is van és vihar is.
Aki igazán szeret valakit szereti kócosan ,szomorún,szereti és vele marad!
Ha nem szereti elhagyja!!!
Ne aggódj ezen,mindenki szokott lenni fáradt,beteg,álmos,kócos...stb
Minden jót,sok boldogságot nektek! 30N
Rólam is párom tudja a legtöbbet. De nem értem, miért baj az?
És miért fordítasz energiát arra, hogy másmilyennek látszódj, mint amilyen vagy.
Te is pont jó vagy úgy, ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!