Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom látja milyen gyenge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom látja milyen gyenge vagyok valójában. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindenhol, a családom előtt, az egyetemen, a barátaim előtt is fenn tudok tartani egy nagyon jó arculatot. A párom előtt viszont már számtalanszor bőgtem, látott betegen, kócosan, buli utáni állapotban, reményvesztetten. Tudom milyen vagyok valójában, de így már zavar hogy milyen vagyok, hogy ő mindenről tud. És ettől csak utálom magam. Mit tehetnék. Neki is vannak hülyeségei, de messze nem ilyen sok. Félek attól hogy kiábrándul belőlem.

22l

2017. júl. 1. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:

A probléma felismerése és az igyekezet, fejlődés mindenkinek imponál magadnak is. Listázz miben fejlődnél, dolgozz rajta, napi szinten vezess "edzésnaplót" két hetente mindig olvasd el az elejétől, ebből meríts erőt. Meg fogsz lepődni eleinte, utána pedig naplóra sem lesz szükséged :)

30/f

2017. júl. 1. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenki szokott beteg, sírós, kócos, másnapos lenni. Nincs ebben semmi különös. Hosszú távon mindig megismerjük a másiknak ezt az oldalát is. Szerintem ebben semmi megvetendő vagy gyengeség nincs. Szerintem kócosan, másnaposan is ugyanúgy szeret.
2017. júl. 1. 13:39
 3/9 Interferencia ***** válasza:
Azért a kócos és a reményvesztett nem ugyanaz a kategória. Szóval nem biztos, hogy értem a kérdést.
2017. júl. 1. 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezért élünk, vagyis ezért kéne, hogy folyamatosan fejlesszük magunkat. Szerintem őt nem zavarja, lehet hogy eltúlzod, és ő csak tudja hogy nem csak az az oldalad létezik. Talán még imponál is neki, hogy bízol benne eléggé, hogy ezt megoszd vele. Ezen inkább magad miatt, és ne miatta változtass, és akkor ha nem túlzod el. Sokszor felnagyítjuk a dolgokat, pedig ez teljesen természetes. Mindenkinek vannak rossz pillanatai, pont azért, hogy lehessenek jó pillanataink. A kettő együtt jár.
2017. júl. 1. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:

ez a szerelem lényege: hogy lehetsz önmagad (beteg, rossz külsejű, nyűgös stb.) a párod előtt, mert így is elfogad, így is szeret.

ha te úgy érzed, viselkedned kell előtte, elrejtened előle az igazi éned, az aktuális (rossz) hangulataidat, akkor kérdés, mennyire bízol abban, hogy ő valóban elfogad és szeret téged?

2017. júl. 1. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Mindenki lehet beteg,rosszkedvű ne aggódj,nem mindig süt a nap,mert eső is van és vihar is.

Aki igazán szeret valakit szereti kócosan ,szomorún,szereti és vele marad!

Ha nem szereti elhagyja!!!

Ne aggódj ezen,mindenki szokott lenni fáradt,beteg,álmos,kócos...stb

Minden jót,sok boldogságot nektek! 30N

2017. júl. 1. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt áruld el, hogy mi a túróért játszod meg magad mindenki előtt? Miért jó neked állandó álarccal élni? Mások előtt se kellene adnod Mrs. Tökéletest. Felnőtt nő vagy, vállald azt, aki vagy!
2017. júl. 1. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Rólam is párom tudja a legtöbbet. De nem értem, miért baj az?

És miért fordítasz energiát arra, hogy másmilyennek látszódj, mint amilyen vagy.

Te is pont jó vagy úgy, ahogy vagy.

2017. júl. 3. 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:
A köztudat tele van olyan csodás nőkkel, akik korán felkeltek, kisminkelték magukat, h a párjuk csodásan lássa csak őket. Többségüket elhagyták...
2017. júl. 18. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!