Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már attól "gyenge lesz a térdem, és spaghettivé válnak a karjaim" ha meglátok egy vonző nőt?
Figyelt kérdés
Hölgyeim, tudnátok pár tanácsot adni itt, vagy üzenetben, amik segítenek magabiztosabbnak lenni körületek? :)2017. jún. 24. 21:54
2/9 anonim válasza:
Csak úgy lehet, ha minél többet beszélsz, ismerkedsz nőkkel, gyakorlat kell, hogy lazán érezd magad, miközben nőkkel kommunikálsz.
Meg vedd úgy, hogy a szépsége csak egy "álca", de mögötte egy sima egyszerű személyiség lakozik, mintha bármelyik emberrel beszélnél.
3/9 anonim válasza:
bolognai vagy carbonara spagetti?
4/9 anonim válasza:
Jarj futni meg mma-ra. Ott hatarozotta es gatlastalanna valsz.
N
5/9 anonim válasza:
"Jarj futni meg mma-ra. Ott hatarozotta es gatlastalanna valsz."
Valamit nagyon elszúrtam. Most jöttem meg egy 10km-es futásról, és baromira nem érzem, hogy gátlástalanná váltam volna. Mennyit kell ehhez futni, mert a félmaratonttól nem lettem az :)
7/9 anonim válasza:
"Mi az a spaghetti?? ?"
Olyan, mint a spagetti, csak 3x annyiba kerül ;)
9/9 anonim válasza:
Nezd, no vagyok, igy mondom ezeket neked. Eloszor is hatorzd meg a felelmed targyat. A no nem fel toled, eszebe sem jut ilyesmi, nem gondolja, hogy te felsz tole. Csak a rakciodat latja, de a gondolataidban olvasni nem tud, eszebe sem jut, hogy te tole remegsz. Ugy gondolja magarol hogy o nem porolycapa, akitol teli lesz az illeto buvarruhaja. Annyi, de annyi varostromot jatszottal mar homokkal gyerekkorodban, soha nem lett spagetti a labad miatta.Elkonyveleted, hogy ez most nem sikerult es masnap ujra epietetted az ostromgyurut es tamadtal. Senki soha nem kondta rad emiatt, hogy hulye vagy. Es most mi a kulonbseg, megkerdezed a lanytol, hogy beengeedsz a varadba vagy sem? ha valasz igen, akkor jartok, ismerkedtek, ha a valasz nem, akkor kerulsz egyet es mas var mas bastyajat ostromlod. Az agyu az agyu es soha nem spagetti. Egy ostromagyut sem lattam meg remegni, ezert tenyleg nem ertelek. Ez az egesz csak jatek, jatek kozted es a lany kozott, ne vigyel bele halalos szerelmet es egyeb korsagot. :) Irj nekem privatot, ha tudni akarod, hogy milyenek a lanyok, mi kell nekik es hogyan lehet felelem nelkul kozeliteni hozzajuk. A spegetti-effektus nalad nem normalis, engedd, hogy az itteni noi valaszolok oszinten kihozzanak belole. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!