Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a hosszu kapcsolatok, házasságok hány %-ára igaz, hogy valojában nem is ismerik egymást, egymás gondolatait a felek?
Figyelt kérdés
Naponta többezer gondolatunk van. Ebből vajon mennyit osztanak meg egymással a huzamosan együttélők ?2016. jan. 4. 12:28
1/4 anonim válasza:
Az enyémekben 100%. Másoknál nem tudom. Én a gondolataim max 70%-át adom át másoknak, és az már egy nagyon mély kapcsolat. Amúgy felét sem. Úgysem értenék meg. Csak a baj lenne belőle.
2/4 anonim válasza:
Van ahol olyan 20% körüli azon gondolatok megosztásának aránya, ami a kapcsolatról szól vagy azzal kapcsolatos...sokan nem tudják, de kapcsolat alatt is egyedül vannak. Én is voltam ilyen kapcsolatban..
3/4 anonim válasza:
Szép is lenne, ha minden egyes futó gondolatomról beszámolnék a barátomnak :D
Abszolút nem életszerű a 100%.. De igazából nem tudom százalékban megadni, ami fontos, vicces, érdekes vagy kettőnkre tartozó.. meg amit úgy érzek megosztanék azt természetesen megosztom, de nyilván nem minden hülyeséget, ami eszembe jut..
4/4 A kérdező kommentje:
Természetesen a napi x ezer gondolatnak csak egy része olyan, amit érdemes is lenne valakivel megosztani. Azt nyilván nem, hogy kinyitom a hűtőt és azon filozok, hogy levest egyek vagy tejberizst :) Viszont azt hiszem, ennek ellenére sok pár pont az ilyen "lényegtelen" informáciokat, gonodlatokat osztja meg nagyobb részben a másikkal.
2016. jan. 4. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!