Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem szeretik a disznóságokat a malackodást? Pl. Poénokban, mint amit a férfiak egymás között csinálnak.
mert általában hímsoviniszta poénjaitok vannak
ez a kérdés olyan, mint hogy miért nem szeretik a fekák a kkk-s vicceket?
Jó az a film, nekem semmi bajon nem volt vele anno sem mikor láttam, meg a minap is mikor belenéztem. Igaz gyerekként és tiniként is sok fiú vett körül, velük jobban kijöttem és úgymond fiúsítva lettem. És már idősebb vagyok sem zavar, így a párom poénjait is jól kezelem. Persze tudok nőies is lenni.
Pl. ezzel egyetértek:
Vagy ezzel sincs gondom:
És tudom előfordul ilyen is:
N
Köszi a kis gyűjtést! :D
Inkább arra lennék kíváncsi hogy a "nő-soviniszta" (most találtam ki!) poénokat kik gyártják - mint krumplisat?
Gyanítom ffiak de nem biztos persze.
Ezt spec Erdélyben mesélték:
Mari néni, Juci néni a nézelődik a piacon.
Egy nyamvadt kis sárgarépánál felsóhajt Mai néni:
- Mintha az én Pistámét látnám...
Mennek tovább, hatalmas 25 centis, vastag fehérrépa...
Juci néni:
- Szakasztott, mint az én Józsimé
- Hú- nyel egy nagyot Mari néni - ekkora van neki?
- Nem épp ekkora, de épp ilyen mocskos.
Lányoknak szoktam mesélni, ha eldurvul a helyzet, ők is tudjanak valamit.
Mert miért méne szeretni a disznóságokat?? Mert am a nők inteligensebbek s én is unom már h minden férfi olyan disznó hogy csak mocskos dolgokra tudnak gondolni, komolyan mintha ha erre lennétek teremtve, ti nemtudtok masra gondolni??
Am vicceken lehet nevetnide azért van ami túlzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!