Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elegem van a napi 9 óra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a napi 9 óra munka, plusz még a háztartás-vezetés kombinációból. Ti elfogadnátok hogy a nő csak 6 órában dolgozzon?

Figyelt kérdés
Együtt élünk, nincs még gyerekünk. Hétfőtől péntekig 9 órát vagyok a munkahelyen. Ami szerintem egy felesleges életpazarlás, a koncentráció, lelkesedés kb 6 óra után elmúlik, és az ember csak sínylődik hogy legyen már vége. Utánna hazajövök, és vár rám a napi takarítás, és főzés, amihez már semmi erőm, és össze van csapva minden, estére pedig már nem mindig őszinte a mosolyom mikor hazaér a párom. Neki fontos, hogy minden nap főtt ételt vigyen ebédre, a több napos maradékot már nem eszi szívesen. A tisztaságot is elvárja a lakásban, persze nem utasítgat, de képes nekiállni csúnya tekintettel éjjel felseperni ha nincs felporszívózva. Ő is sokat dolgozik, 9 óra a munkahelyén, és legtöbbször utánna haza sem jön hanem estig a maszek munkáit csinálja. Nem várhatom tőle, hogy besegítsen. Szeretném ha úgy jönne haza fáradtan, hogy minden tiszta, finom vacsi van, a ruhái kivasalva elpakolva vannak. De ezt így nem tudom, és nem is akarom teljesíteni. Így is szörnyűnek tartom, hogy a legtöbb ember élete egy mókuskerék, és széthajtják magukat a megélhetésért, semmi boldogságuk nincs a mindennapokban. Ami lényeges a dologban, hogy a fizetésem ugyanennyi maradna 6 órában más területen, mint most a 9 órás állásomban. Viszont sok férfinál ez elvi kérdés, hogy a nő is teljes munkaidős legyen, máskülönben az lusta, munkakerülő, kitartott.
2018. máj. 23. 15:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Azt ugye ti vágjátok, hogy a Kérdező párja reggeltől estig dolgozik. Estére a házban minden kész, meg a Kérdező világosan elmondta, hogy a csávó megcsinálja a takarítást, ha észre veszi a koszt. Örök rejtély, hogy mit kell mindennap takarítani. Egyedül az étel elvárása gáz, de a Kérdezőnek nem kéne mindennap takarítania, heti 1-2 alkalom elég. Mind a két álláspont érthető: a Párod a közös jövőtökért gürizik igen keményen, Te pedig elfáradtál a túlzásba vitt házimunkával.

Tuti le leszek pontozva, de bánja a ge... akarom mondani, az ondó...

2018. máj. 24. 10:16
 32/34 anonim ***** válasza:

Nem várhatom tőle, hogy besegítsen - dehogynem, tudtommal te is, ő is dolgoztok, ALAP, hogy kifogáskereső "maszekolás" helyett veled legyen, nem?

Nekem fél év alatt ment rá az előző kapcsolatom a "külön melókra", és hogy rám maradt a háztartás, minden, és ő csak szarni, dugni meg enni járt haza.

2018. máj. 24. 14:14
 33/34 anonim ***** válasza:

Egyébként én is bevállalok sokszor plusz munkákat a szabadidőmben, mert jól jön a plusz pénz. De eszembe nem jutna ezért feltartani a kezem és hátradőlni, hogy akkor nekem otthon nem kell már csinálnom semmit.

Mert mondjuk ennyi erővel te is bevállalhatsz plusz melókat és akkor te is hátradőkhetsz, Kérdező, hogy akkor te sem csinálsz már otthon semmit. És akkor mi lenne, megenne titeket a mocsok, vagy akkor már nekiállna ő is takarítani és főzni?

Vagy fel kéne venni egy takarítót?

És pont itt mutatkozik meg, hogy ha külsőst kell hívnotok, akkor mennyit visz el az, hogy takarítva legyen nálatok, mert a takarításért egész szép összegeket elkérnek. És akkor gondolom, nem is lenne mindennap takarítva, csak heti egyszer vagy kétszer. Itt látszik, hogy a te munkádnak is értéke van, csak senki nem fizeti meg. Láthatatlan munkának is hívják, mert ha meg van csinálva, azt senki nem veszi észre, de ha nincs, akkor egyből a párod is felkapja a vizet, ahogy fogalmaztál és duzzogva nekiáll megcsinálni.

2018. máj. 24. 14:47
 34/34 anonim ***** válasza:

Igazàból magaddal cseszel ki és túlbonyolítod a dolgot. Ha mindketten dolgoztok mindketten csinàljàtok a hàzimunkàt is. Pont. A mindennapos főzés oké, megoldható, de felnyalni a hàzat tök felesleges minden nap. 2-3 x egy héten bőven elég. Vàltjàtok egymàst ès megvan oldva. Otthon sem vagyto k annnyit, hogy annyi retket termeljetek, hogy mindennap takarítani kelljen.

Nem kell màrtírkodni mindenàron. Ha vasalt cuccot akar, csinàlja meg magànak stb. Ne csinàlj magadból cselédet.

Amúgy meg ha nem keresnél kevesebbet simàn vàlthatnàl.Bàr ha a pasid úgy gondolkodik ahogy írtad, ( aki nem teljes àllàsban van munkakerülő, lusta stb) , akkor én a helyedben a pasit is lecserélnén, nem csak a munkàt.

2018. máj. 24. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!