Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mennyire és miért fontos, hogy a párotok sokat keressen?
Figyelt kérdés
2018. máj. 18. 08:08
1/22 A kérdező kommentje:
“Sokat” = a magyar átlagbér fölött
2018. máj. 18. 08:09
2/22 anonim válasza:
Mert a közhiedelemmel ellentétben a férfiak nagyobb aranyásók mint a nők
/egy nő aki hülye volt, és milliókkal húzta le egy pasi/
3/22 anonim válasza:
Ha szeretem, akkor teljesen mind1, viszont tudom értékelni, hogyha a saját lábán is meg tud állni.
4/22 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be azok a nők, akik totál elhagyják magukat és máson élősködnek.
Nem kell több százezret keresnie, de egy női átlagbér legyen már meg.
5/22 anonim válasza:
Nálam nem ez dönti el, de természetesen ha jól keres, az szerencsés helyzet.
6/22 anonim válasza:
Nekem nem fontos, viszont legyen munkája és keressen pénzt. Legyen számára értéke, hogy azért Ő megdolgozott és ne szórja két kézzel. Ennyi számít, a többi mellékes.
7/22 anonim válasza:
Hát.. Mert ez egy jelzés arra, hogy szeret s érintkezni akar velem.
Nem fontos igazából, de általában sokat vagy keresve, ha rendes érzelmi világa van a másiknak.
8/22 A kérdező kommentje:
:D azt hittem a kulcsszavaimból egyértelmű,
*sok pénzt keressen
2018. máj. 18. 09:39
9/22 anonim válasza:
Én nem keresek rosszul annyira (nő vagyok), de saját tapasztalataim alapján a férfiaknak ez eddig teljesen mindegy volt.
10/22 anonim válasza:
Mint a 2#
Az exem nagyon szépen lehuzott anyagilag, évekig eltartottam, majd ket gyerekunkkel es egy bőrönddel szo szerint kirakott az utcara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!