Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak fontos, hogy legyen rájuk főzve, sütve?
Még szép hogy jobb egy gondoskodó nő!
Egyébként teljesen önellátó vagyok megfőzök, mosok, takarítok stb. Alap.
Én nőként gondolom úgy, hogy ha van ideje és ereje, akkor a nőnek igen is illik tudni és megcsinálni az ételt. És most nem a 15 perc alatt összedobós poros spagettire gondolok. Szerintem egy bakonyi vagy valamilyen egyszerű sült hús a minimum, egy otthon ülős napon ebédre.
Alatta pedig a férfi, ha szintén kipihent, igen is megy, és kitakarítja a kocsit, és füvet nyír.
Hétközben gyorsan elkészülő ételt főzök, hétvégén...vagyis vasárnapra leves, második és süti is van általában. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy kell-e ez.
Mimdig azt mondja, hogy ha csak szendvics, azt is szívessen eszi.
Ez teljesen kontextusfüggő. Engem, aki reggel 8 és este 10 között, vasárnap kivételével, nincs otthon, nem igazán hoz lázba az ilyesmi. Emellett édesszájú sem vagyok, szóval max tapintatból kóstolnám meg a sütit, amúgy simán rám romlanak. A hűtőben is jellemzően megrohadtak anno a cuccok... Sajnos... Most már inkább üres.
Szerintem aki x ideig él egyedül teljesen máshogy viszonyul ehhez a kérdéshez. Sokkal többre becsülöm, ha este mikor hazaérek beszélgetünk, elmegyünk sétálni, vagy a városba, esetleg megnézünk egy filmet... mint az ilyen "gondoskodásokat".
Nem, mert én is tudok főzni.:)
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!