Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fontos a férfiaknak a szabadság vagy ez csak egy kifogás, hogy szakítson?
1. Mert nehéz a megállapodás, felelősségvállalás. Nekem is. Nem is akarok családot 30 alatt, de a leghosszabb kapcsolatom is fél éves volt.
2. Az viszont nagy gond, hogy már sikítozol, ha nem ír 2-3 órán át (tudom hogy nem szó szerint). De ez nem normális. Én alapból csomószor nem is vagyok fent messengeren fél napokig is sokszor. Ezt érthető ha így ebben a formában valaki nem bírja.
24/F
Dehogy, ez kifogás.
Hidd el, ha szeret egy férfi, akkor keresi a társaságod, és hirtelen mindennél fontosabbá válik számára a veled való kapcsolat.
22/N
Független attól, hogy kivel írogat, a 2-3 órás időközönkénti bejelentkezési kötelezettség kissé túlzásnak tűnik azért. Például hogyan szoktatok így aludni vagy dolgozni ?
31/f
Mi lenne, ha veled csinálnák ugyanezt? Hogy lépten nyomon mindig tudni akarná a másik, hogy mit csinálsz, miért nem vele foglalkozol?
Miközben neked is van saját életed, saját elfoglaltságod, hobbid, szüleid, tanulnivalód..stb. és azért nem tudsz ezekre összpontosítani, mert a másik sír, hogy miért nem írsz neki 2-3 óránként.
Mindenkinek fontos az ÉN idő, amikor azt csinálsz, amit akarsz.
Mindenkinek van saját élete.
Attól, hogy egy pár vagytok, nem kell sziámi ikrek módjára egymás nyakán lógni.
Igaza van a pasinak, neked vannak bajaid.
Mi párommal 4 és fél évig voltunk 200 km-es távkapcsiban, heti egy nap taliztunk a két város között félúton, amikor meg jó volt, akkor egymásnál.
Mindenkinek meg volt a saját élete és MINDIG megbeszéltünk egy adott időpontot, amikor egymással beszélgettünk.
Decemberben összeköltöztünk.
Minél jobban a másik nyakán lógsz, megfojtod, nem adsz neki saját teret, annál jobban elüldözöd magad mellől.
Most te ezt tetted. Megfolytottad a pasidat, nem hagytad levegőhöz jutni.
Vagy neked ennyire nincs életed, hogy más nélkül már élni se tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!