Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire fontos a férfiaknak a szabadság vagy ez csak egy kifogás, hogy szakítson?

Figyelt kérdés
Nem adok valami nagy teret a barátomnak, de ez azért van, mert nem tudunk gyakran találkozni és ezért szerintem az az egészséges, ha folyton kapcsolatban állunk legalább messengeren vagy viberen. Most megtudtam, hogy az exével írogat, kérdeztem miért? Nekem vágta, hogy én rövid láncon tartom őt, ez a lány meg nem sikítozik ha nem ír neki 2-3 órán át és én zsarnok vagyok. Ez csak egy indok hogy félremehessen?
2018. febr. 24. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Ti amúgy hogy a fenébe léteztetek még 5 vagy 10 évvel ezelőtt is, amikor nem volt okostelefon és messenger? Akkor is volt valahogy élet, nem?
2018. febr. 24. 16:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11. Turbó galambbal üzenne a csaj, hogy garantáltan megkapja a barátja. Vagy sassal.
2018. febr. 24. 16:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"és ezért szerintem az az egészséges, ha folyton kapcsolatban állunk legalább messengeren vagy viberen."

Nő vagyok, de ezt max. 1 hétig bírnám, utána klausztrofóbiás rohamot kapnék a kényszeres bejelentkezésektől.

2018. febr. 24. 17:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem elvárás bejelentkezés gyakorisága, de kétóránként biztosan megtesszük, bár együtt élünk három éve. Néha csak egy kedves szó, néha komolyabb témák is... ami a helyzetünkből jön, vagy valamitől fontos.

Se fóbia, se kényszer, csak szerelem.

HA ez exével való kapcsolattartásra ez a válasza, akkor abból arra következtetek, hogy te inkább csak az ő pótléka vagy, a párod hozzá szeretne visszajutni - gondolom a lány rúgta őt ki, nem fordítva.

Szóval a szabadságnak ehhez semmi köze, ő nem szabad akar lenni, ő mással akar lenni., mindegy hány percenként kell bejelentkezni nálad.

2018. febr. 24. 18:07
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem teljes joggal szakított, csodálkozom, hogy nem tette meg hamarabb. Én is szakítottam már azért, mert egy ilyen tapadós pióca volt az exem (nő vagyok).. Keress egy magadhoz hasonló defektes alakot, akinek az a normális, ha az egész élete a párja körül forog és állandóan készenlétben kell állnia, a normális embereket kerüld el messziről.
2018. febr. 24. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:
#15, ki is szakított? :O
2018. febr. 24. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!