Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfiaknak fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak fontos, hogy legyen rájuk főzve, sütve?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, mikor cselédnek nézi a férfi a nőt, hanem arra, hogy belefér az időbe és nem elvárja, csak jól esik neki. Jobb egy gondoskodó nő, mint egy nemtörődöm?
2018. máj. 12. 20:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
69%
Igen, jol esik nekik, es a noknek is, ha valami finomat foz a parjuk.
2018. máj. 12. 20:42
 12/36 anonim ***** válasza:
14%

#7. Szerintem úgy érti, hogy jól esik, hogy főzöl neki, de te számítasz igazán.

31/f

2018. máj. 12. 20:44
 13/36 anonim ***** válasza:
15%
Rájöttem, hogy itt az ember bármit válaszolhat, teljesen mindegy hogy hasznos-e vagy nem, úgyis le lesz pontozva... Kabaré! :D
2018. máj. 12. 20:48
 14/36 anonim ***** válasza:
10%
Mindenki bakaphatja, aki lepontozott! ,,|,, :D
2018. máj. 12. 21:03
 15/36 anonim ***** válasza:
33%
Nekem jól esik. Ma reggel melózni kellett mennem de kaptam reggelit. Jól esett meg akkor is ha a kutya érte meg olyan rossz volt és ezért délután kettőig egy falatot se ettem :)
2018. máj. 12. 21:08
 16/36 A kérdező kommentje:
Nálunk is így van. Kávét főzök, enni teszek... De ha itthon van, ő is megteszi, amit tud. Leül tv-t nézni is, de ő is dolgozik, házimunkát csinál, ahogy én is.
2018. máj. 12. 21:14
 17/36 anonim ***** válasza:
54%

Nekem nem.

1. Tudok főzni.

2. Fontos a sport, így szeretem tudni, hogy melyik makrotápanyagokból pontosan mennyi van az adott étkezésemben.

32F

2018. máj. 12. 21:34
 18/36 anonim ***** válasza:
64%

Nem szeretek masokrol gondoskodni nem akarok a “párom “ pótanyja lenni

Felnőtt emberek vagyunk , mindenki oldja meg saját magának

Férfi ne azért legyen már velem hogy én gondoskodjam róla meg házias legyek

Felnőtt ember megtudja magának oldani ezeket és nem a nőre vár

Főzést nem értem miért kell nemek szerint leosztani hogy csak a nő dolga

2018. máj. 12. 21:35
 19/36 anonim ***** válasza:
20%
Nekem, ne csomagoljon melóba, főtt étel is bőven elég heti egy. Viszont, a nőben legyen kis gondoskodási ösztön, különben csak arra jó. Szerintem akibe nincs, az gyereket se vállaljon.
2018. máj. 12. 21:40
 20/36 A kérdező kommentje:

Pont azt írtam, hogy ahol nem elvárás, olyannak jól esik-e. Ha nekem van időm, én csinálom, ha neki, akkor ő... De pl reggel én kelek előbb hétközben, így én csinálom mindkettőnk kajáját. Viszont délután simán főz kávét, csinál enni nekem vagy épp este is... Tehát önálló. Kölcsönösségen alapszik minden.

Az ilyen emberekre gondoltam...nekik jólesik? Vagy csak elfogadják, hogy ne bántsák meg a másikat?

2018. máj. 12. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!