Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfiaknak fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak fontos, hogy legyen rájuk főzve, sütve?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, mikor cselédnek nézi a férfi a nőt, hanem arra, hogy belefér az időbe és nem elvárja, csak jól esik neki. Jobb egy gondoskodó nő, mint egy nemtörődöm?
2018. máj. 12. 20:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
2%

"Felnőtt ember megtudja magának oldani ezeket és nem a nőre vár"

Akkor nyilván a nő sem vár semmilyen feladattal a férfira, mert hiszen felnőtt ember és meg tudja oldani :) jól mondom?

2018. máj. 12. 21:50
 22/36 anonim ***** válasza:
97%
Így van utolsó. Mindeki felnőtt ember oldja meg mindeki saját magának a dolgokat ne a másikra várjon
2018. máj. 12. 21:58
 23/36 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor felesleges együtt élni, ha mindent egyedül kell megoldani. Főzök magamnak, de ő csak nézi? Veszek egy kólát, amiből nem ihat? Kötessen be magának internetet, mwrt ezt én intéztem?
2018. máj. 12. 22:01
 24/36 anonim ***** válasza:
78%
Az en emberem teljesen onellato es o emiatt nem esik annyira hanyatt ettol. Kicsit furcsalltam is az elejen, sot bosszantott, de elfogadtam, hogy o ilyen. Ertekeli valamennyire persze, meg meg is dicser, de nem fogadja olyan kitoro lelkesedessel, mint az atlag ferfi, cserebe tenyleg csak annyit var el tolem, amennyit o is megcsinal. Neki mas figyelmessegek jobban megdobogtatjak a szivet.
2018. máj. 12. 22:08
 25/36 anonim ***** válasza:
78%

Arra céloztam hogy a férfi ne várja el tőlem hogy majd én gondoskodom róla csak azért mert nő vagyok (sajnos ,amit nem én kertem)

Nem szeretek úgy gondoskodni arról akivel együtt vagyok mintha a gyerekem lenne. Teljesen más ha minden házimunkát elosztunk egyenlő arányban és úgy csináljuk. Főzök és sütök neki ugyan ezt elvarom én is tőle

2018. máj. 12. 22:12
 26/36 anonim ***** válasza:
40%
Nem fontos annyira. Sokkal inkább, hogy a nő jó legyen az ágyban, meglegyen az összhang és a közös célok.
2018. máj. 12. 22:16
 27/36 anonim ***** válasza:
2%

Alapból nem értem az ilyen nőket akik számára degradáló bármit csinálni és folyamatosan valami feminista baromság mögé bújnak.

Nem a gyereked, nem kell róla gondoskodni, nem kell kitörölni a fenekét, sem esti mesét mondani neki. Egyszerűen arról van szó, hogy a legtöbb férfi szereti, ha a felesége/barátnője süt/főz neki valamit és ezt természetesnek veszi.

Mert mindenre rá lehet húzni azt, hogy "én nem, ezt nem!" mert egy férfi is gondolhatja úgy, hogy minek vegyen neked ajándékot, nem a gyereke vagy, minek vigyen étterembe, ha te magad is meg tudod oldani és még sorolhatnám.

Ha meg mindez teljesül akkor marad az, hogy saját elvek szerint működő, önfenntartó lakótársak lesztek extrákkal. Wow, micsoda szenvedély...

2018. máj. 12. 22:21
 28/36 anonim ***** válasza:
57%

Jaguar nekem nem kell hogy egy férfi ajándékot vegyen itt kezdődik nem vagyok a gyereke nem igénylem ezeket

Majd ha én szeretnek magamnak venni valamit szépen teszek félre pnezt rá és össze sporolom . Igaz nem egyből lesz meg amit szeretnek de így jobb az önerzetemnek

Nem kell hogy elvigyen engem egy férfi vacsorázni mert az azt jelentene hogy ő fizeti az egészet amit én nem szeretek . Engem ne alazzon meg ezzel ,sértő

Alacsonyabbrendűnek érzem magam ha egy férfi meghív bármire is

Férfi akkor érzi magát férfinak ha fizet és azt hiszi hogy felettem áll uarlkodik rajtam ,irányít ezeket én nem szeretném

Csak azért süssek fozzek egy férfira mert nő vagyok (utalom is hogy nőnek születtem nem én kertem nevettseges hogy ezért ez a “feladatom”

Nekem mint nő nekem is jól esik ha viszonozzak azt hogy akkor ram is süt főz ha én már megteszem. Valamit valamiért , adok kapok elv

Sokkal jobb úgy együtt élni valakivel ha mind a ketto fel önellátó külön kasszan vannak és nem a másikra várnak

2018. máj. 12. 22:30
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Persze hogy fontos még nekem is nőként hogy az asztalon ott legyen mindkettőnknek nem csak neki a főt étel!Ha meg családja lesz egy párnak nem árt ha a gyerek is tud majd főt ételt enni nap mint nap!
2018. máj. 12. 22:35
 30/36 anonim ***** válasza:
22%

nekem fontos.

egyértelműen a nőies nőket szeretem és a férfi női szerepeket,enyhe átfedéssel.

rosszul vagyok mindenféle feminista baromságtól meg törekvéstől a hétköznapokban.

2018. máj. 12. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!