Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfiaknak fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak fontos, hogy legyen rájuk főzve, sütve?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, mikor cselédnek nézi a férfi a nőt, hanem arra, hogy belefér az időbe és nem elvárja, csak jól esik neki. Jobb egy gondoskodó nő, mint egy nemtörődöm?
2018. máj. 12. 20:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
2%

Senki nem vár a másikra. Ha jól gondolom egyetlen nem rácsok mögé zárt vagy mozgásképtelen férfi sem halt még éhen azért mert a felesége nem főzött neki.

Itt arról van, hogy mi az amit egy ember keres a másikban és milyen gesztusok esnek neki jól.

Itt inkább veled van a baj, hogy alacsonyabbrendűnek érzed magad csak mert mint NŐNEK!! :O néha csinálnod kell valamit ami esetleg a párodnak tudod, hogy jól esik és szereti.

Épp úgy nem tudnám elviselni, hogy egy nő azért nem hagyja, hogy akár egy virágot vagy valamit vigyek neki merthogy én ezzel uralkodni akarok felette.

Súlyosan eltorzult szemlélettel látod az egészet. Akár egy vérbeli, saját magát a nemisége miatt győlölő és ebből kiszabadulni nem tudó feminista. Szó sincs uralkodásról meg felsőbbrendűségről. Egyszerűen csak arról, hogy egy férfi többnyire szereti, ha gondoskodnak róla pl. úgy, hogy a kedvenc kajájával várják haza. Persze, magától is tudja oldani, csak egyszerűen jól esik.

De még szerencse, hogy a férfiak között még nem alakult ki ez a világlátás. Kíváncsi lennék a női fejekre, ha egy férfi beközölné, hogy "te is dolgozol, ha rózsát szeretnél akkor menjél és vegyél magadnak".

2018. máj. 12. 22:42
 32/36 anonim ***** válasza:
95%

Nem szeretem a virágokat szóval kapni sem szeretem

Irtam ajándékokat sem szeretek kapni

Nem várom el ezeket a hülyeségeket nem érdekelne ha ezt mondana nekem egy férfi

Igen úgy érzem ha egy férfi meghív egy vacsorára pl azt azért teszi mert ettől érzi magát férfinak és dominálni uralkodni akar felettem

Felesben fizetjük a vascsorat akkor bele megyek de máshogy nem

Igen gyűlölők nő lenni utalom azokat a hülyeségeket amit a társadalom vár el aminek megkene felelni. Magamnak megteszem de úgy hogy csak én főzök állandóan egy férfira az ki van zárva. Ő neki is kell viszonozni

Nekem is jól esik ha főznek sütnek ram de egy férfi meg sem teszi meg mert jajj az női munka

2018. máj. 12. 23:15
 33/36 A kérdező kommentje:
Egy normális kapcsolatban szerintem nem viselkedik úgy senki, hogy "ez a te dolgod". Nekem vannak gyerekeim, csak az enyémek, mégis simán bepelenkázza... Ahogy én is lefürdetem az ő gyerekét. Amit csinálni kell, azt megcsináljuk. Nem nemekre osztva, hanem akinek kedve, ideje, alkalma van. Nem hiszem egyébként, hogy abból kellene problémát gyártani, hogy megkérdeztem ezt.
2018. máj. 13. 07:11
 34/36 anonim ***** válasza:
41%

MINDENKINEK jólesik, ha megetetik, csak a férfiak ezt elvárhatják. Még nem láttam pasit azon izgulni, hogy soha nem lesz felesége, ha nem tanul meg főzni.

És itt megint előbukkan, hogy az számít normálisnak, ha a nő főz otthon, tehát az idejét áldozza be, a férfi meg vesz valami gazt vagy elviszi étterembe, tehát egy egyszerű bankkártya lehúzással megoldja a gondoskodást. Ez nekem is tetszene, hogy én viszem el a férfit étterembe.

2018. máj. 13. 09:41
 35/36 A kérdező kommentje:

Meg fogsz lepődni: sosem kaptam virágot vagy éttermi vacsorát/ebédet. Kaptam viszont "eleget dolgoztál már, ülje le, majd én megcsinálom!"-ot. Én néztem a tv-t, ő mosogatott, felporszívozott és a mosott ruhát kiteregette kérés nélkül. (Ez rendszeres)

Tehát még mindig nem az elvárt dolgokat kell ezalatt érteni, mert azt én sem szeretem. A jóleső, " gondolt rám" érzéssel eltöltő dolgokra gondolok inkább. Ez érdekel és azt hiszem, akkor van aki szereti. :) köszi nektek. :)

2018. máj. 13. 10:00
 36/36 anonim ***** válasza:

Simán elvezetek egy komplett háztartást férfi létemre. Ha egy nő főz vagy mos, én gesztusként veszem. A testi és lelki ridegség viszont már össze egyeztethetetlen velem.

Sőt, kifejezetten nem szeretem a szolga lelkű nőket, akik annyira önbizalomhiányosak, hogy a férfiak játékszereivé válnak önként.

Egy nő tartás nélkül csak egy szexbaba.

2018. máj. 13. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!