Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki tesz azért, hogy jól nézzen ki (sportol, ad magára) fontos neki, hogy ne keressen keveset, értelmes legyen (lehessen vele beszélni) és néha azért barâtnői kötelezetségeit is nyújtson?
Ha értelmes, akkor azonnal dob, ha megtudja, hogy szerinted barátnőként kötelezettségei vannak feléd szemben! :)
Ha ilyen nőt találsz, akkor maximum neked lehetnek kötelezettségeid! :P
Én rendszeresen sportolok. (bodybuilding) Nem vagyok egy kigyúrt amazon, csak szépen, formásan izmos, jó alakú. Ápolt vagyok. Jól keresek, jó munkahelyem van. Értelmesnek tartom magam, bár szeretek nevetni és élvezem az életet.
De ez a barâtnői kötelezetség nem igazán vágom mit is akar jelenteni.. Szex?? vagy mi??
Egy jól működő kapcsolatban a szex nem kötelezettség, hanem természetes mindennapos dolog. Ha erőltetni kell az már régen rossz.
Amúgy van ilyen nő, az édesanyámat ilyennek tartom. Sportol, igyekszik önállóan megélni, mivel elvált, és iskolázott is. Csak hát mivel gyerekei vannak ezért nem olyan vonzó a férfiak számára..
Én hiszek benne hogy más nők is léteznek még, akiknek vannak elvárásaik magukkal szemben: saját lábon állni és igényesnek lenni testileg és szellemileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!