Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek már manapság értelmes, egyedülálló lányok? Mit lehet tenni ilyenkor?
Férfiaknak való kérdés, te nem bírod a kritikát, én meg a közhelyeket, kíméljük egymást.
Azt vettem észre, hogy az utóbbi időkben 1 értelmes lányt sem lehet látni manapság, aki párkapcsolatra való. Unom a fantáziátlan, üres személyiségüket, a mázolt, riherongy külsejüket a mocskos szájukat, a hazugságaikkal és műdrámáikkal együtt.
Régen még én is naiv voltam, ma meg már ha valaki kimondja, hogy nő, rossz érzés kerít hatalmába.
Lényeg, hogy undorodok a nőktől, és mivel régóta nem találok értelmeset, aki szabad, csak ostoba lotyókat, valahogy jobb lenne az egész párkapcsolatosdit elfelejteni.
Győzködni az ellenkezőjéről, b*zizás, meg köpködés a nőkről nem érdekel, inkább hasznos tanácsokat várok, hogyan lehet elfojtani a társasági vágyat, még jobb, ha van olyan ember, akinek sikerült (a gyengébbek kedvéért nem a szexre gondolok).
undorodsz a nőktől ergo meleg vagy...a többi meg csak kifogás hogy miért undorodsz...csak leplezed magad ;)
L23 (egy nem kimázolt, nem riherongy, nem mocskos szájú stb. lány...)
Először a saját lelkedet tedd rendbe és csak utána akarj kapcsolatot, mert ilyen elmélet szövevénnyel nem csoda, hogy nem találsz normális lányt.
Selejtes ez a társadalom, és bizony a nők és férfiak többsége is. De ettől még vannak értelmes emberek, csak pozitívan kell hozzáállni
Amig nem tudsz normalisan viszonyulni a nokhoz, nem is fogsz talalni normalis not.
30F
megint 1 rakás közhely.
helikének köszönöm a választ. igen, gondoltam rá, hogy kimegyek, de miután rájöttem, mennyire nehéz, lehetetlennek látom, hogy erőt fektessek bele ilyen állapotban. de majd lehet megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!