Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet vajon az a lány, akiért tényleg érdemes küzdenem, hogy a párom legyen, miért van az, hogy eddig minden szép és egyben kedves, hűséges, értelmes lány foglalt akinél próbálkoztam?
nem vagy egyedül!!!
küldöm az ölelést!! :)
kitartás, jönni fog!
ma 11:12
külsőmmel csak annyi gond van, hogy alacsony vagyok, de ennek ellenére tetszem sok lánynak
írták már sokan közülük, hogy helyes vagyok, nagyon szép szemeim vannak, de igazából lelkileg nem érzem, hogy összepasszolnék akármelyikükkel is :/
ma 11:12
köszi, de mindenki ezt mondja és már több éve itt vagyok egyedül... :(
ma 11:24
köszi, neked is!
sajnos azt látom, hogy alkalmait akármikor kaphatnék, de ez sajnos nekem nem elég, szeretetre, szerelemre van szükségem, egy különleges lány mellett tudom, hogy ismét erőre kapnék, de így egyedül annyira nem tudok már semmiért sem élni, nem tudok koncentrálni a sulimra sem igazán :/
rossz utcára is kimenni már, mert csak egy csomó szép párt látok együtt, az is csak elérzékenyít ismét, mert nekem nincs ilyen csodás barátnőm
a másik, hogy annyi szép lány van és mégsem tudok ismerkedni velük, hisz mégis csak idegenek vagyunk, ilyenkor elgondolkozom, hogy lehet ezáltal szalasztottam el azt a lányt, akivel együtt boldogak lehetnénk, jól kiegészítenénk egymást :/
Ne legyél nyuszi. Válassz ki magadnak egy lehetőleg facér lányt és kezdj neki udvarolni.Szertintem azok alapján amit leírtál bármelyik lány örül neneked.
18/L
ma 11:37
élőben nem tudok, meg ezt így könnyű mondani nektek lányok, de most ha én is azt mondanám, hogy menjetek oda ahhoz a fiúhoz, aki tetszik akkor megtennétek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!