Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek már manapság értelmes, egyedülálló lányok? Mit lehet tenni ilyenkor?
Férfiaknak való kérdés, te nem bírod a kritikát, én meg a közhelyeket, kíméljük egymást.
Azt vettem észre, hogy az utóbbi időkben 1 értelmes lányt sem lehet látni manapság, aki párkapcsolatra való. Unom a fantáziátlan, üres személyiségüket, a mázolt, riherongy külsejüket a mocskos szájukat, a hazugságaikkal és műdrámáikkal együtt.
Régen még én is naiv voltam, ma meg már ha valaki kimondja, hogy nő, rossz érzés kerít hatalmába.
Lényeg, hogy undorodok a nőktől, és mivel régóta nem találok értelmeset, aki szabad, csak ostoba lotyókat, valahogy jobb lenne az egész párkapcsolatosdit elfelejteni.
Győzködni az ellenkezőjéről, b*zizás, meg köpködés a nőkről nem érdekel, inkább hasznos tanácsokat várok, hogyan lehet elfojtani a társasági vágyat, még jobb, ha van olyan ember, akinek sikerült (a gyengébbek kedvéért nem a szexre gondolok).
16-os vagyok
már nem azért, de nem hiszem el, hogy ismersz normális lányokat. Ne szórakozóhelyeken ismerkedj, nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha gimis/egyetemista akkor ismerkedhetsz az iskolában, ha idősebb, akkor már nehezebb, de bárhol, az utcán, boltokban, sportközpontokban... ahová szoktál járni, ott valószínűleg hasonló lányok vannak, mint te.:))
heli:
ízlés kérdése, nekem herótom van ettől a megjátszott infaitilis giccsjapánlány imidzstől.
de a tiszteletben lehet valami. gondolom ott is a kisebbséget kellene keresnem, aki pl még hisz a régi szamuráj erkölcsrendben, vagy ehhez hasonlók.
thaiföldre is gondoltam már, lehet, hogy előbb érdemes lenne egy thai emberrel megismerkedni aki tudna segíteni a kijutásban tanításban úgy általában mindenben?
sok rosszat hallottam arról hogy magyarok kimennek oda és átpalizzák őket.
laosznak még utánanézek. ha jól tudom thaiba 3-4 év ottlakás kell a letelepedéshez, de nyelvi történelmi kulturális ismeret szükséges. a nyelv még érdekelne is de enm tudom milyen nehéz.
"Már nem azért, de én rengeteg szép, értelmes, rendes... lányt ismerek" - igen, de ők nem egyedülállók :) Férjesek, és van 2-3 gyerekük.
ők a barátaim.. minimum 20 ilyen lányt ismerek, kb. 4-nek van barátja, a többiek jelen pillanatban egyedülállóak:D amúgy szerintem nem vagy meleg, ők a nőket sokkal inkább barátnőnek tartják, meg aranyosnak, nem undorítónak:)
"L23 (egy nem kimázolt, nem riherongy, nem mocskos szájú stb. lány...)
"
+ egyszerű mint a gombostű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!