Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek már manapság értelmes, egyedülálló lányok? Mit lehet tenni ilyenkor?
Férfiaknak való kérdés, te nem bírod a kritikát, én meg a közhelyeket, kíméljük egymást.
Azt vettem észre, hogy az utóbbi időkben 1 értelmes lányt sem lehet látni manapság, aki párkapcsolatra való. Unom a fantáziátlan, üres személyiségüket, a mázolt, riherongy külsejüket a mocskos szájukat, a hazugságaikkal és műdrámáikkal együtt.
Régen még én is naiv voltam, ma meg már ha valaki kimondja, hogy nő, rossz érzés kerít hatalmába.
Lényeg, hogy undorodok a nőktől, és mivel régóta nem találok értelmeset, aki szabad, csak ostoba lotyókat, valahogy jobb lenne az egész párkapcsolatosdit elfelejteni.
Győzködni az ellenkezőjéről, b*zizás, meg köpködés a nőkről nem érdekel, inkább hasznos tanácsokat várok, hogyan lehet elfojtani a társasági vágyat, még jobb, ha van olyan ember, akinek sikerült (a gyengébbek kedvéért nem a szexre gondolok).
heli:
akkor kilőve. inkább valami olyan ország kéne, ahol meg lehet élni és az emberek is ép eszűek. ami manapság elég kemény kitételpáros.
de ha jól sejtem a válságból pont kína az, aki nem negatívan került ki, főképp hogy nem is érintette berndezkedéséből adódóan.
ebben az országban szerintem meg nincs előrébbjutási lehetőség sem anyagilag, sem szociálisan. egyszerűen a semmiből nem lehet házat építeni.
most jutott eszembe, hogy azt se tudom, hogy döntöttek tegnap az usaban az adózásról. állítólag ez tovább ronthatja a válságot, akkor meg várhatunk 50 évet, mire élhető világban fogunk lakni.
anglia kizárt. a legtöbb európai ország szégyen. mi a véleményed svédországról, lengyelről, észtről, svájcról? nálam még ezek jöhetnek szóba, de már fogalmam sincs melyik ország élhető manapság. mindenhol gazdasági, szellemi válság van. csak azt nem értem, ha mindenhol kevés a pénz, akkor hová lett és ki gazdagodott meg belőle? (költői)
Vegyél műp*nát, ezt tudod tenni, ha nem fogadsz el tanácsot, tippet, ötletet, semmit.
Páó
valahol érthető is, egyre több az ember, az erőforrások kimerülnek, a politika erősen polarizálódik, válság, eladósodás - most hogy mondod, tényleg több jele is van. én úgy tippeltem, hogy ebben az évben már lehetnek polgárháborúk, de kell valami, ami kirobbantja. mégpedig egy európai szinten jelenlévő közös probléma - aztán az unió felbomlása.
jó, akkor ezt megbeszéltük, hogy fölösleges álmodozni, ez van, és ennél csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!