Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elegem van a napi 9 óra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a napi 9 óra munka, plusz még a háztartás-vezetés kombinációból. Ti elfogadnátok hogy a nő csak 6 órában dolgozzon?

Figyelt kérdés
Együtt élünk, nincs még gyerekünk. Hétfőtől péntekig 9 órát vagyok a munkahelyen. Ami szerintem egy felesleges életpazarlás, a koncentráció, lelkesedés kb 6 óra után elmúlik, és az ember csak sínylődik hogy legyen már vége. Utánna hazajövök, és vár rám a napi takarítás, és főzés, amihez már semmi erőm, és össze van csapva minden, estére pedig már nem mindig őszinte a mosolyom mikor hazaér a párom. Neki fontos, hogy minden nap főtt ételt vigyen ebédre, a több napos maradékot már nem eszi szívesen. A tisztaságot is elvárja a lakásban, persze nem utasítgat, de képes nekiállni csúnya tekintettel éjjel felseperni ha nincs felporszívózva. Ő is sokat dolgozik, 9 óra a munkahelyén, és legtöbbször utánna haza sem jön hanem estig a maszek munkáit csinálja. Nem várhatom tőle, hogy besegítsen. Szeretném ha úgy jönne haza fáradtan, hogy minden tiszta, finom vacsi van, a ruhái kivasalva elpakolva vannak. De ezt így nem tudom, és nem is akarom teljesíteni. Így is szörnyűnek tartom, hogy a legtöbb ember élete egy mókuskerék, és széthajtják magukat a megélhetésért, semmi boldogságuk nincs a mindennapokban. Ami lényeges a dologban, hogy a fizetésem ugyanennyi maradna 6 órában más területen, mint most a 9 órás állásomban. Viszont sok férfinál ez elvi kérdés, hogy a nő is teljes munkaidős legyen, máskülönben az lusta, munkakerülő, kitartott.
2018. máj. 23. 15:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
40%
Ezt soha nem értettem, nálunk mindenki maga dönti el, milyen munkakör, hol, hány órás. A párom egy fő állás mellé, önszántából vállalt még egy majdnem főállást. Még is lazán el van végezve minden, pedig kertes ház.
2018. máj. 23. 16:02
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
El fogod rontani. Igenis kell otthon is dolgoznia. Én ugyanígy gondoltam, mike még dúlt a szerelem. Szerelem elmúlt, az elvárások egyre magasabbak. Lassan én sem bírom. Beszéld meg vele, hogy eu így nem megy.
2018. máj. 23. 16:04
 13/34 anonim ***** válasza:
84%

#10: Ez így van! :D Csak vicces azt olvasni, hogy a bunkó pasik igazából nem kellenek a nőknek és mindenki normális pasit akar, miközben sorban jönnek az ilyen kérdések.

Miért nem jön ugyanennyi kérdés férfiaktól, hasonló témákkal?

2018. máj. 23. 16:05
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikálj vele. Tök értelmetlen e kérdésre válaszolni, abból nem lesz ez megbeszélve, nektek kettőtöknek nem lesz megoldásotok.
2018. máj. 23. 16:11
 15/34 anonim ***** válasza:
92%
Miért kell, hogy elfogadja? Nem vagy beszámítható, vagy kiskorú vagy, hogy helytetted döntenek? Amúgy te nem fogsz kevesebbet dolgozni, mert igazi csicska típus vagy. Kár a szót rádpazarolni.
2018. máj. 23. 16:18
 16/34 anonim ***** válasza:
93%
"Viszont sok férfinál ez elvi kérdés, hogy a nő is teljes munkaidős legyen, máskülönben az lusta, munkakerülő, kitartott." - Mi a francnak akarnád kínozni magad egy ilyen férfival? Már így is teljesen abszurd dolognak tartom, hogy teljes munkaidős állás mellett minden mást is te csinálsz a háztartásban, mint valami cseléd, mert a kis királyfid lusta felemelni a seggét és csak elvárásai vannak.
2018. máj. 23. 16:19
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Én szerencsésen mindig kifogtam azokat a mukikat,akik rendszeretőek voltak,kemény fizikai munka után is képesek voltak takarítani,mosogatni,alapban szerettek főzni,problem solved.Alapban se lennék senki segédje,mindenki csináljon mindent.Azért mert nő vagyok,tőlem ne várjon senki se többet.Megcsinálom amit kell,ha meg nincs kedvem,csinálja meg a másik.Azt meg pont leszarom hogy egy nőnek mindig tipp-toppon kell lennie,mosolyognia,stb.,ha épp szar kedvem van,akkor az,ennyi.Ezzel soha nem volt gondom a kapcsolataimban.Simán váltanék 6 órás munkára,ha meg nem tetszik neki,agyő.
2018. máj. 23. 16:26
 18/34 anonim ***** válasza:
92%

"hogy a fizetésem ugyanennyi maradna 6 órában más területen, mint most a 9 órás állásomban. Viszont sok férfinál ez elvi kérdés, hogy a nő is teljes munkaidős legyen, máskülönben az lusta, munkakerülő, kitartott."

Cserélj munkahelyet és pasit is.

2018. máj. 23. 16:34
 19/34 anonim ***** válasza:
94%
Mennyi nőismerősöm panaszkodik nekem erről, aztán amikor mesélem, hogy barátom tud sütit is sütni és összehajtogatja maga vasalja a ruháit, akkor meresztik a szemüket, hogy juuuj az nem férfias miért nem én csinálom, biztos hetero-e. Sokszor a nők nagy farkasai egymásnak ilyen téren.
2018. máj. 23. 16:42
 20/34 anonim ***** válasza:
14%
Na de várjatok már, a kérdező azt írja, hogy a férje munka után megy a másik munkahelyére. Akkor ez úgy lenne igazságos, hogy a ledolgozott órákat is felezik meg a háztartást is, nem? Ha a férfi átlag, mondjuk napi 14 órát melózik, akkor az gondolom azért van, mert kell a pénz? Szóval, ha a háztartás feleződik, akkor a pénzkereséssel töltött időnek is feleződni kellene... Ez így fele-fele, ha nagyon ragaszkodunk az egyenlőséghez. Azért itt a férfi is kitesz magáért és a kérdező is.
2018. máj. 23. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!