Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a napi 9 óra munka, plusz még a háztartás-vezetés kombinációból. Ti elfogadnátok hogy a nő csak 6 órában dolgozzon?
Te választottad őt, te választod azt, hogy házirabszolga vagy, akkor meg, mit rinyálsz itt?
Közös háztartásban közös házimunka, közös bevásárlás..stb. van. Mindent meg kell osztani. Ha meg ő minden nap friss kaját akar, akkor tanuljon meg főzni és főzzön magára.
Teljesen átérzem a helyzeted...én előre félek mi lesz, ha jön a baba...így sincs időm semmire :(
Beszéld meg a munkahelyeden, hogy engednék-e a csökkentett munkaidőt. Illetve a pároddal is, hogy mit szólna hozzá:)
“Viszont sok férfinál ez elvi kérdés, hogy a nő is teljes munkaidős legyen, máskülönben az lusta, munkakerülő, kitartott.”
Egyrészt pontosan ugyanannyit keresnél, mint most, másrészt te a férjed elvei szerint akarsz élni, az ő bábujaként, vagy vannak önálló gondolataid, céljaid is? Mert nem úgy tűnik.
"Ami lényeges a dologban, hogy a fizetésem ugyanennyi maradna 6 órában más területen, mint most a 9 órás állásomban. "
Hülye lennél nem váltani.
"Viszont sok férfinál ez elvi kérdés, hogy a nő is teljes munkaidős legyen, máskülönben az lusta, munkakerülő, kitartott."
Erről most hallok először és remélem, hogy utoljára is.
Én 8 órában dolgozok, párom 6 órában úgy, hogy régebben csak 4 órában volt. Viszont főnök felajánlotta, hogy dolgozhat 6 órában, ha szeretne (nyilván több fizetésért) és belement, pedig nem erőltettem rá.
Én teljesen megérteném azt is, ha 4 óránál többet nem akarna dolgozni, elvégre a háztartási munkák nagyját ő végzi el. Persze segítek, amiben tudok és a ház körüli szerelnivalókat én csinálom, de nem érzem úgy, hogy egyenlő mennyiségű munkát végzünk otthon.
Ő a lelkét kiteszi értünk otthon, én meg a munkahelyen. Hol lenne fair, ha ő is annyit gürizne mint én?
Ő 24L, én 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!