Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez hogy esett volna?
Figyelt kérdés
Sziasztok, Igazából elég kényes kérdés fogalmazódott meg bennem, és fogalmam sincs mi a helyes, pedig a válasz érzem egyszerű. Párommal 5 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást tavaly meg is kérte a kezem, igaz voltak kisebb nagyobb szünetek. Közös lakás után vágyakoztunk már nagyon rég óta. Úgy alakult örökségből egyébként sikerült is venni egyet.Igazából nem adtam bele pénzt, úgymond semmi közöm hozzá. Viszont csak a saját nevére iratta. Lehet ez pénzéhességnek vagy nemtudom minek fog látszódni részemről, pedig nem az. Ha felajánlatta volna, se fogadtam volna el, csak bánt egyébként, hogy megsem fordult a fejében. Fordított esetben amúgy nemtudom hogy cselekedtem volna, de legalább megkérdeztem volna. Egyébként ezen nem is gondolkoztam, egy ismerős ültetett bogarat a fülembe. Kicsit furán érzem magam, mert én mindig mindent megosztottam vele ( pénzre gondolok, nem egyszer adtam neki és nemkértem vissza). Azt gondolom, nem biztos ő a dolgában még velem kapcsolatban, vagy túlgondolom... szerintetek? Köszönöm a tanácsokat, ezt úgyérzem vele nemtudom megbeszélni2018. márc. 21. 19:29
51/51 anonim válasza:
Te komolyan ilyen ostoba vagy?!
Tudod ki íratná a páromra a SZÜLEIM által örökölt lakás 1%-át is... te bolond vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!