Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy rosszul esett?
A barátommal meg volt beszélve hogy péntek este jön hozzánk és együtt leszünk, viszont nekem közbe jött valami (kresz oktatás) amire muszáj hogy menjek! 17:00-20:00-ig tart.
És erre megkérdezte hogy addig ő mit csináljon? Mondtam neki hogy jöjjön hozzánk haza mivel a szüleim itthon vannak..(jóban van a szüleimmel, sűrűn jön hozzánk, 2 éve együtt vagyunk)
Aztán amikor mondtam neki ezt az ötletet hogy jöjjön el hozzánk... Akkor erre az volt a válasza hogy dehogy jön, nem fog annyit várni...
És ez nekem nagyon rosszul esett mivel 1 hónapja volt kint Svájcban 1-hónapig és amikor hazajött én meglepetésből ő nálunk vártam! 8 órát vártam rá mire hazaért!
Mondtam neki hogy én képes voltam rád ennyit várni te meg 3 órába bele akarsz halni..amire az volt a válasza hogy senki nem kérte hogy várj rám...
Ez nekem nagyon rosszul esett és mondtam neki hogy szerintem nem ezt érdemlem a sok jó után amit tőlem kapott..de ezt az üzenetemet csak láttamozta..azóta sem írt...
Szerintetek miért mondott ilyet..most az a 3 óra tényleg olyan sok lenne?
Nem értettem ezt a viselkedését, és azt sem hogy miért nem válaszolt valamit...miért nem írt azóta?
17/L
Azon a napon később nem tud..
És nem erőltetni nem erőltetem..
Mivel nem akarásnak nyögés a vége.
Csak azért rosszul esik.
És akkor mivan? Attól, mert te mártír módjára nyolc órát vártál rá - NEM kértek meg, hogy ott csücsülj náluk -, az a te bajod.
Nem értem soha a hozzád hasonlókat, megcsinálsz valamit - amire nem kért senki -, hogy aztán jól az orra alá dörgöld.
Éltem ilyen emberrel együtt, hát elég hamar szakítás lett belőle, mert mindig tudta úgy alakítani a dolgokat, hogy én legyek a hibás, ő meg a szegény áldozat vagy a jófej.
Nőj fel, kislány!
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!