Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy rosszul esett?

Figyelt kérdés

A barátommal meg volt beszélve hogy péntek este jön hozzánk és együtt leszünk, viszont nekem közbe jött valami (kresz oktatás) amire muszáj hogy menjek! 17:00-20:00-ig tart.

És erre megkérdezte hogy addig ő mit csináljon? Mondtam neki hogy jöjjön hozzánk haza mivel a szüleim itthon vannak..(jóban van a szüleimmel, sűrűn jön hozzánk, 2 éve együtt vagyunk)

Aztán amikor mondtam neki ezt az ötletet hogy jöjjön el hozzánk... Akkor erre az volt a válasza hogy dehogy jön, nem fog annyit várni...

És ez nekem nagyon rosszul esett mivel 1 hónapja volt kint Svájcban 1-hónapig és amikor hazajött én meglepetésből ő nálunk vártam! 8 órát vártam rá mire hazaért!

Mondtam neki hogy én képes voltam rád ennyit várni te meg 3 órába bele akarsz halni..amire az volt a válasza hogy senki nem kérte hogy várj rám...

Ez nekem nagyon rosszul esett és mondtam neki hogy szerintem nem ezt érdemlem a sok jó után amit tőlem kapott..de ezt az üzenetemet csak láttamozta..azóta sem írt...

Szerintetek miért mondott ilyet..most az a 3 óra tényleg olyan sok lenne?

Nem értettem ezt a viselkedését, és azt sem hogy miért nem válaszolt valamit...miért nem írt azóta?

17/L

2018. márc. 13. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Hát mert semmibe sem vesz. Sajnos ez van. Mielőbb észre veszed annál jobb. Ne ringasd magad tündérmesékbe, hagyd a francba és keress olyat aki szeret és megbecsül. Ti korotokban még bizony a kapcsolatok legtöbbször nem egy életre szólnak.
2018. márc. 13. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Barátod később nem tud jönni? Mondjuk mire végzel a kresszel. Szerintem csak megsértődött gyerekes módon, hogy neked programod akadt. Nem nevezném ezt várakozásnak...nálatok is tud gondolom tv-zni, enni vagy gépezni, amit szerintem otthon is csinálna akkor. Ha nem akar találkozni ne erőltesd.
2018. márc. 13. 16:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Azon a napon később nem tud..

És nem erőltetni nem erőltetem..

Mivel nem akarásnak nyögés a vége.

Csak azért rosszul esik.

2018. márc. 13. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

És akkor mivan? Attól, mert te mártír módjára nyolc órát vártál rá - NEM kértek meg, hogy ott csücsülj náluk -, az a te bajod.

Nem értem soha a hozzád hasonlókat, megcsinálsz valamit - amire nem kért senki -, hogy aztán jól az orra alá dörgöld.

Éltem ilyen emberrel együtt, hát elég hamar szakítás lett belőle, mert mindig tudta úgy alakítani a dolgokat, hogy én legyek a hibás, ő meg a szegény áldozat vagy a jófej.

Nőj fel, kislány!

29n

2018. márc. 13. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem érdekled igazán. Ha igazán érdekelnéd, várna rád ennyit.
2018. márc. 13. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
És ha mondjuk 8ra eléd menne a tanfolyamra?
2018. márc. 13. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Am nekem sz a furcsa hogy màs megoldàs nem jutott neki az eszébe ehelyett gyerekesen besértődött .Hagyd ha szeret megoldja ha nem akkor fontosabb neki a kis egója .Ennyi .Szànalmasan viselkedik .:D
2018. márc. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!