Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett ez rosszul nekem?
Hát valamilyen szinten megértem de azért kiváncsi lennék miben segített neki az illető és kiről is van szó.
Ha vesz valakinek egy tábla csokit amit neked mutogat, legalább lenne annyi esze lett volna, hogy neked is vesz egyet és máris nem érezné magát a másik kellemetlenül és sértve.
Neked rosszul esett. Különben, neked szokott kis dolgokat venni? Csoki, virág, kis mütyür, stb? Akkor érthető, ha te nem igen kapsz.
Nálunk ez nem probléma, sokszor van ilyen. Én is, párom is hoz így és mondjuk, kinek lesz,nehogy az legyen, hogy elfogyasztja:))) Csoki, pia, virág így kerül haza. Később visszük kollégának.
Figyelmetlen és bunkó is ha azért reklamál nincs itthon kaja, annak tudataban, hogy munkanélküli a párja.
Kicsit olyan mintha ez egy szúrkálodó beszólás lett volna, hogy kifaltad a hütőt...
nem jó dolog mástól függeni , sokszor még pár ember családtagjai vagy a szülei is hozzávágnak ilyet az emberhez nemhogy egy idegen.
Próbálj meg ebből a kiszolgáltatott helyzetből kilábalni kislány, mert ez neked sem jó és ne a tábla csokin mérgelődj.
Nos, írtad hogy bővebben:
Amikor volt barátnőm, mindig úgy vásároltam hogy az ilyen táblás csoki, zacskós keksz, chips, vagy cukorka stb mindig adtam neki belőle, mert alapból édesszájú vagyok, de mivel ő volt nekem a mindenem, így persze, még én eröltettem azt hogy vegyen csak belőle, vagy törjön csokit, direkt ezért hoztam. Azt fontos tudni, hogy sose várta el tőlem, és jó volt ez így. Néha ő is hozott valami finomat, de jellemben ő feleannyira se volt édesszájú, jól megvolt fél napig is egy zacskó krékeren, ha vitt magával.
Na ha én mindig csak magamnak venném ezeket és meg se kínálnám vagy azt mondja hogy nem kér közbe akkor is bunkó dolog lenne előtte megennem az egészet, de nálatok nem az a baj hanem az hogy XY csajnak azért vett, mert segített neki, és ezekszerint nem tartotta fontosnak hogy neked is vegyen, mert azt feltételezi,vagy tudja, hogy te alapjában nem vagy oda az ilyenekért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!