Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, hogy nem ápol?
Én nagyjából soha nem vagyok beteg, a barátom évente 1-2 alkalommal ágynak esik.
Pár napja köhögtem, de annyira nem zavartattam magam, viszont éjjel belázasodtam. Reggel leköltöztem a kanapéra, fogy filmezgessek, ne zavarjam. A barátom úgy bánik velem, mintha legalábbis ebolám lenne. Ha megkérem, hogy hozzon nekem inni, csapkod, duzzog, messze teszi le tőlem a dolgokat, muszáj kibújnom a takaró alól, hogy elérjem. Úgy viselkedik, mintha direkt azért betegedtem volna le, hogy őt idegesítsem.
Mst pedig kijelentette, hogyha már úgyse megyünk sehova, beszél a csoporttársaival, hogy végezzenek el egy egyetemi feladatot még ma.
Teljesen ledöbbentem. Mikor ő beteg, még pisilni is ki kell vele menni, nem tágíthatok mellőle egy percre sem, csak amíg teát főzök vagy összedobom az ételét. Ezekkel semmi baj nincs, örömmel megteszem, de azt hittem, hogy ezek a dolgok oda-vissza működnek.
igen
gondolom fél,hogy elkapja
és fogalma sincs hogy kell viselkednie ebben a helyzetben
Hat ez nem igazan kapcsolat,inkább a testisegrol szol a baratodnal...
Ra akkor nem tudsz szamitani ha bajod van.
Eleg gaz:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!