Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
Párom elment külföldre családdal, és nem mindig van wifi a szálláson (minden nap máshol szállnak meg). Kértem, hogy írjon egy smst, ha épp nincs wifi, de azt mondta, nem akarja használni a telefonját egytalán, mert ki tudja miket számláznak majd ki neki. Estènkènt beszélünk, tehát nem életbevágó, hogy írjon, engem csak az elv zavar, ha a párom szeretné, akkor nem gondolkoznék azon, mennyibe kerül (főleg hogy nem lehet olyan sok), hanem írnék neki egy-egy üzit, hogy meglegyen az ilyenkor megszokott reggel üzenet, este üzenet.
Maximum akkor jogos, ha 16 éves vagy. Minden egyéb esetben műbalhé.
2016. júl. 28. 15:34
2/14 anonim válasza:
Ebben a helyzetben én a párodnak adnék igazat. Már kaptam hajmeresztő telefonszámlát hasonló okokból.
Persze utána lehet nézni a szolgáltatónál, mikor mi a helyzet pontosan. De sokszor úgy van vele az ember, hogy nem kockáztat egy félreértést, félretájékoztatást.
2016. júl. 28. 16:06
3/14 anonim válasza:
Töketlenkedés. Meg kell nézni, hogy mennyi az annyi és megbeszélni, hogy mi fér bele. Nem hasra csapva lerázni, mert ez bunkóság.
2016. júl. 28. 16:15
4/14 anonim válasza:
Jezusom. Hogyne majd minden mozdulatarol tobb szaz forintert smseket kuldozget nekes kulfoldrol. Beszeltek minden este, most akkor nem mindegy hogy nem irja le 300 forintert minden alkalommal mikor megemeli a borondjet? Noj mar fel...
2016. júl. 28. 16:21
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Utolsó, leírtam, hogy nem az sms a lényeg, hanem hogy megszokásból mondtam neki, hogy majd írjon (csak 1-et, nem minden mozdulatáról) és pár száz ft-t "sajnál" 1-2 sms-re. Nyilván nem minden nap van szükség rá, csak 1x-1x, mert egyébként legtöbbször van wifi.
Amúgy meg pont ezért is írtam ki a kérdést, mert magam is bizonytalan vagyok abban, hogy ez tényleg bántó, vagy csak a túlzott érzékenységem műve.
A kedves válaszokra megy a zöld kéz. :)
2016. júl. 28. 16:29
6/14 anonim válasza:
Ezt a beszámoltató stílust rendezd le magadban,mert az emberek többsége nem viseli el.Esténként beszéltek,mi kell még?
2016. júl. 28. 16:31
7/14 anonim válasza:
Akkor minek irjon? Mit irjon es mirol? Mindennap beszeltek. Akkor meg minek feleslegesen kolteni ilyenekre?
2016. júl. 28. 16:34
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem a pénzt sajnálja,hanem jól akarná magát érezni és nem úgy viselkedni,mint egy jó gyerek,aki mindig lejelentkezik az anyjának,hogy éppen mit csinál.Rosszindulattól mentesen írom,hogy adj neki szabad teret,mert megfojtod és elege lesz belőled.
2016. júl. 28. 16:36
9/14 A kérdező kommentje:
Ilyenről nincs szó, ő is igényli a kommunikációt, engem csak az zavart, hogy párszáz ft (vagy még annyi se) miatt mondott nemet.
Azért ha két ember együtt él, furcsa két hét egymás nélkül, minimális kommunikációval:)
De nem is csinálok belőle ügyet, csak kíváncsi voltam mások meglátására is.
2016. júl. 28. 16:46
10/14 anonim válasza:
Azt nem írtad,hogy együtt éltek.Így el sem mennék nyaralgatni a "régi családdal".
Ha igényli a közelséget és tényleg a pénz az oka,akkor meg jó smucig a csávó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!