Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan esik ez rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik ez rosszul?

Figyelt kérdés

Barátommal beszélgetünk erről és eltér a véleményünk.

Van egy elég közvetlen és nyitott barátnőm, akivel a párom beszélget házasság és párkapcsolati témákról ketten. Én nagyon örülök, hogy jóban vannak, ez fontos nekem, de akkor is rosszul esik, hogy a barátom a barátnőmmel beszélget engem kihagyva ilyen témákról.

A barátom viszont nem érti, hogy ez nekem miért esik rosszul, őszerinte ez egy magánbeszélgetés és ebben nincsen semmi rossz.

Elismertem neki, hogy lehet, hogy túlreagáltam a dolgot, és mondtam, hogy nem baj, ha beszélgetnek, sőt örülök neki és mi is beszélgettünk már ilyen témákról a barátommal, de ez akkor is rosszul esik, hogy ilyenekről ketten beszélgetnek engem kihagyva.

Egyébként minden rendben van köztünk és szeretjük egymást, ezért is tudunk erről is beszélni a másikkal, csak most különbözik a véleményünk :)

Melyikünknek van igaza?

2016. márc. 6. 19:34
1 2
 1/11 VirágésBence ***** válasza:
Szerintem ebben a témában nincs semmi, csak egy hétköznapi téma, gondolom nem úgy beszéltek róla, hogy együtt hogyan működnének, szóval semmi okod ezen problémázni, főleg, ha veled is beszél ilyenekről.
2016. márc. 6. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Szoljatok az ovonotoknek, hogy tegyen igazsagot!

Most komolyan, hany evesek vagytok?! Mert tuti nem felnottek, csak akkor miert a felnott parkapcsolatokhoz irsz?

2016. márc. 6. 19:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért, felnőttek között nem lehet nézeteltérés?
2016. márc. 6. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

Muszáj szinte minden női kérdésnek ennyire értelmetlennek és agyatlannak lennie ?

Komolyan a kérdések fele azzal kapcsolatos, hogy jaj mit érez x, vagy y, vagy hogy ő jogosan érzi e amazt... hagyjátok már abba.

2016. márc. 6. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen mert ők azt hiszik hogy az érzésekhez jogalap kell. Pl ha feredug a kisasszony és kap egy sallert, akkor nem fájhat az arca, mert ugye ebben az esetben a pofon a jogos nem pedig a fájdalom. Ígymá éted 3-as? :D
2016. márc. 6. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
4-es*
2016. márc. 6. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy általánosan beszélgetnek ezekről a témákról, vagy a ti párkapcsolatotokat tárgyalják meg kettesben. Egyébként nem teljesen egyértelmű a leírás alapján: a párod beszélget veled is ezekről a témákról? Mert ha valóban "kihagynak", és a párod helyetted a barátnőddel beszélget ezekről, és veled egyáltalán nem szokott, az gáz.
2016. márc. 6. 20:04
 8/11 Noren1989 ***** válasza:

Figyi, a barátodnak azt mondod, h ok, beszélgessenek, amiről tetszik. A háta mögött meg minket kérdezgetsz, h meglegyél-e sértődve...

Remélem értékeled az iróniát ;)

Nem, abszolút nem jogos. Ha megmondanád a barátodnak, h ez téged zavar, akkor talán.

26/F

2016. márc. 6. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Hányszor ülsz a fütykösön egy héten nála?
2016. márc. 6. 20:10
 10/11 A kérdező kommentje:
8.: nem a háta mögött kérdezgetek, a kérdést közös megegyezés alapján írtam i és ő is látja a válaszokat.
2016. márc. 6. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!