Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett ez rosszul a páromtól?
Hosszú, hegyes körmeim vannak, ő már karmoknak hívja őket, és mindig ezzel ugrat engem. Pénteken a haverokkal elmentünk iszogatni valahova. és az este folyamán hozzánk csapódott két lány is. Nekem már eleve ez nem tetszett, egész este viháncoltak, meg illegették magukat a fiúk előtt, és akkor telt be a pohár, mikor a párom rámutatott az egyik lányra, akinek sima, mandula alakú, halvány rózsaszín körmei voltak, és mondta, hogy "na, látod, ezek már körmök.." Én meg annyira fölháborodtam ezen, hogy fogtam magam, egy szó nélkül elköszöntem, és hazajöttem. Nem sokra rá, párom is utánam jött, de én hozzá se szóltam, ő meg nem értette, hogy most mi rosszat mondott.
Most őszintén, nektek ez hogy esett volna? Ti nem akadtatok volna ki ezen?
L/19
igen
de ennyire nem kellett volna ezen beroncsiznod
én inkább a csajok miatt lettem volna pipa a helyedben
én is utálom a hegyes körmöket,szóval beszólogatnék én is:D
nem szépek és azt hiszitek jól áll pedig nagyon nem...na mindegy
a reakciód amúgy jogosnak mondható,de meg kellene beszélned vele hogy mi a gondja a körmeiddel...nem veled van baja hanem a körmeiddel.
mond el neki hogy te miért viseled azokat a karmokat aztán ő is hogy miért nem szereti aztán el lehet dönteni hogy együtt maradtok vagy sem...
Ha ugyanez a kérdés úgy lenne kiírva, hogy neked vannak sima, mandulaformájú körmeid, és a másik csaj hegyes karmaira mondaná, hogy ezek már körmök, bezzeg mindenki lehordaná a srácot, hogy mekkora paraszt.
Én is hazamentem volna a pitsába, nekem ne dicsérgessen más lányokon az orrunk előtt semmit, hogy neki mennyivel jobban néz ki valamije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!