Jogosan esik rosszul ez a páromtól?
Ma nőnapi bál van élő zenével, amit jó részt én szerveztem meg.
A hely ahol van alul bár(ott van a buli), fent van szoba.
Voltunk már egyszer úgy bulizni ott ugyan így az élőzenésen, hogy a fiamat(4éves) a szobában elaltattam, lent a biztonság kedvéért nálam volt a bébi őr, meg 10-20 percenként azért felnéztem rá.
2 hete arról volt szó folyamatosan hogy erre a bulira is elmegyünk.
Erre ma benyőgte hogy ne menjünk.Hát mondom kész nélküle én sem megyek, mert van bennem annyi hogy nem megyek a férjem nélkül mulatni.
Erre elaludt a gyerek, fogta magát és elment nélkülem mulatni.
Mondván nehogy már a gyerekkel menjek.
De egyrész érdekes a multkor nem zavarta, meg az nem baj amikor a zenészek ide jönnek erősítővel és a nappaliban mulat a haverjaival a gyerek szobájától 2 méterre, úgy hogy bent alszik.
Másrészt meg mért nem mondta azt már 2 héttel ezelött hogy én üljek csak itthon, de ő megy?.Akkor nem élem bele magam hogy 4 év itthon punyadás után végre kifújom a fáradt gőzt.
Soha nem szóltam, nem is szólok neki azért ha elmegy mulatni a haverjaival.Most se tenném ha erről let volna szó, és nem allatomos módon itthon hagy.
Igen, jogosan vagy dühös.
Amikor elment mit mondtál neki? Ő mit mondott?
Én biztos benne felejteném a kulcsot a zárban...
Köszönöm.
Mondani különösebben nem mondtam neki semmit, de éreztettem nem tetszésemet.
Meg hát a sírógörcs kerülgetett már akkor is, ahogy kilépett az ajtón elsírtam magam.
Azért is rossz hogy így "kicseszett" velem, mert egyrészt csak szeretném magam jól érezni, másrészt bnőmnek tegnap volt a szülinapja és ezen a bulin ünnepli, harmadrészt meg azért mégis csak jórészt én szerveztem, csak szívesen ott lennék, munkám van ebbe a buliba nem is kevés.
Ez a kulcsra zárás az én fejemben is megfordul (nincs nála kulcs uh fölös benne hagyni) :)
Még most kap egy esélyt, felhívtam a bnőmet hogy pedzegesse meg a páromnak hogy legalább éjfél előtt ugorjon haza a gyerekhez hogy egy órácskára elmehessek, gyalog 5 percre van a buli.
Kíváncsi vagyok, enyit meg tesz-e
Sajnos nincs olyan rokon, aki vigyázna rá. :(
Ha felkel és nem talál (nem megyek a hívásra, mert itthon sem jön át hozzánk csak átkiabál) akkor nem lehet lenyugtatni.
De itt 2 zárt ajtó mögött van elaltatva, ahova még csak a hang sem szűrődik fel, lent meg a bébiőrrel azt is haljuk ha tüsszent.
Lehet hogy én vagyok túl fiatal és laza, de sztem semmivel nem rosszabb ez, mint amikor itthon van mulatás...
Teljesen jogosan vagy mérges.
És én is elgondolkoznék,h miért akart nélküled menni...
Na ma reggel szépen össze vesztünk amikor haza érkezett (olyan 6körül).
Közölte hogy neki az a baja azzal ha én megyek, hogy nem úgy viselkedek ahogy kéne.
Mert hogy szerinte az a normális ha elmegyünk ketten, hogy én folyamatosan ott ülök mellette, ehelyett én táncolok,meg ha szünet van beszélgetek a zenészekkel (akik mellesleg a barátaink, járnak fel hozzánk).
De könyörgöm ha megyek azért megyek egy élő zenés mulatásba hogy táncoljak, meg arról nem is beszélek hogy a múltkor is kb az elején táncoltam amikor még alig volt pár ember, meg a végén.Azon kívül ültem a pultnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!