Jogosan esik rosszul ez a páromtól?
Ma nőnapi bál van élő zenével, amit jó részt én szerveztem meg.
A hely ahol van alul bár(ott van a buli), fent van szoba.
Voltunk már egyszer úgy bulizni ott ugyan így az élőzenésen, hogy a fiamat(4éves) a szobában elaltattam, lent a biztonság kedvéért nálam volt a bébi őr, meg 10-20 percenként azért felnéztem rá.
2 hete arról volt szó folyamatosan hogy erre a bulira is elmegyünk.
Erre ma benyőgte hogy ne menjünk.Hát mondom kész nélküle én sem megyek, mert van bennem annyi hogy nem megyek a férjem nélkül mulatni.
Erre elaludt a gyerek, fogta magát és elment nélkülem mulatni.
Mondván nehogy már a gyerekkel menjek.
De egyrész érdekes a multkor nem zavarta, meg az nem baj amikor a zenészek ide jönnek erősítővel és a nappaliban mulat a haverjaival a gyerek szobájától 2 méterre, úgy hogy bent alszik.
Másrészt meg mért nem mondta azt már 2 héttel ezelött hogy én üljek csak itthon, de ő megy?.Akkor nem élem bele magam hogy 4 év itthon punyadás után végre kifújom a fáradt gőzt.
Soha nem szóltam, nem is szólok neki azért ha elmegy mulatni a haverjaival.Most se tenném ha erről let volna szó, és nem allatomos módon itthon hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!