Jogosan vagyok csalódott?
Jogos igen!Nem is érdeklődött a kicsi felől meg hogy te hogy birod?
Hát nem gondoltam h létezik ilyen apuka is (bocsi)
mikor én beteg voltam,annyit mondott,menj orvoshoz,vagy csendben szenvedj.de egyszer meg nem fürdette volna a fiunkat.vagy az,hogy egyedül levigye sétálni...
kisfiam sokszor ébred éjjel,ő nem kel fel hozzá,nyugodtan alszik,vagy max reggel 7 körül,mikor kinyitja a szemét,megkérdi,mi volt éjjel.és akkor mindig megkapom,hogy este miért alszok el korán(9-fél 10 között).mikor reggel 6kor már kel a gyerek,éjjel 2x minimum felébred.és egyszerűen nem lehet vele megértetni ezt.
Ez elég szomorú!
És nem lehet vele ezt megbeszélni valahogy!A gyereket nem csak magadnak szülted!Tudom milyen egy kicsi gyerek nekem is van kettő!Volt mikor majdnem az asztalnál aludtam el!Pedig nekem a párom nagyon sokat segitett/segít!Ő fürdette őket még kicsik voltak(már most nagyobban 3-5) de most is rengeteget segít!Volt hogy elmentek az annyáékhoz fél napokra hogy én tudjak kicsit pihenni vagy elmennyek kicsit barátnőhöz meg ilyenek!Hogy nekem is legyen időm magamra!Ez minden édesanyának jár mert nem vagyunk robotok hogy 24 órába dolgozzunk(mert ezt is simán annak lehet venni) és ezt a párom is tudja hogy milyen nehéz háztartást vezetni gyereket nevelni!Valahogy nem lehetne ezt megértetni vel?Hogy picit többet segítsen?Ti fiatalok vagytok?
Csak ugy érdekel hogy nem e azért mert még fiatal vagy nem tudom!Bár mis is elég fiataolk vagyunk én 23 párom 28 de hát ...nah mindeggy nem is értem ezt!És közös programok vannak ugy 3 hogy elmentek valahova?A kicsinek ez is nagyon sokat számit meg persze neked is!Elég erős nő vagy hogy ezt igy birod nálam már tuti elaszakadt volna a cérna!
Sok sikert és kitartást kivánnok neked!
előző v.ok bocsi hogy hosszu lett csak engem ez ugy meglep és elég szemét dolog is veled és a gyerekkel szemben! :(
bocsi a hibákért gyorsan irtam!
néha elmegyünk együtt játszótérre.
ha nagy baj van,akkor persze hívhatom,meg fel is hívhatom bármikor,csak hallom a hangján,hogy tegyük már le,mert más dolgom van.
ezerszer megkértem,hogy fürdesse meg a kicsit,hogy legalább elmosogassak,vagy pihenjek,de nem.pedig a gyerek is kéri,hogy apa fürdesse meg.és mikor játszani kell...mikor pici volt,akkor nem játszott vele,megértettem,nem tud mit kezdeni vele.de most már nagy,csomó mindent lehet csinálni vele és nem.
nem szólok már neki,mert minek,megtettem párszor,semmi nem változott.
ja és mindig azzal jön,hogy tornázzak,vagy járjak futni.állandóan ezzel piszkál.de könyörgöm,mikor.tavaly lejártam hajnalban fél 6-kor,mikor még aludt a kicsi,de kibicsaklott a bokám és nincs kedvem menni,meg fáj is.tornázni meg este nincs hangulatom,örülök,hogy leülök fél 9 felé,mikor elalszik a kicsi.délutáni alváskor meg mosogatok,felmosok,elpakolok.leülök munkát keresni,meg netezni egy kicsit,ez max fél óra.nekem ez a kikapcsolódás.és ekkor már ébred is a fiam.egyszer,mikor itthon volt,megpróbáltam,hogy tornázok.a fiam a fejemen ugrált,mászott a hátamra,ő meg ült a gép előtt.szóltam neki,hogy foglalja már le 20 percre a gyereket.de nem volt rá hajlandó.mert más is megoldja,két gyerek mellett is.csak azt nem éri fel ésszel,hogy segítséggel oldható meg.természetesen,mikor egész nap melózik,nem várom el,de legalább hétvégén segíthetne.
Hát nagyon sajnálom hogy ilyen a családi életed!
A gyerek is igényelné hogy kicsit legyen vele és nem!hmmm!
Na és ez a torna dolog is!Akkor miért nem mondj hogy drágám leszek egy órát a kicsivel menj el futni vagy stb!
Ugy látom én nagyon szerencsés anyuka vagyok hogy ilyen férjem van mert többen irtak már itt hasonló helyzetekről!
Persze a férfi dolgozik egész nap(az enyém is de mégis mikor hazajön legalább egy fél óraát leül a gyerekekkel legózni vagy bár mi) nah meg ott a hétvége!Kicsit megérthetné hogy anyucinak nincs hétvége nincs szabad óra nincs olyan sok pihi!És semmi segitséged nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!