Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szülei még mindig nem tudnak az eljegyzésünkről. Jogosan vagyok csalódott?
Nem véletlen, hogy a párod haza se ment (akkor mégis hogy mondaná el, telefonon?), ráadásul te is tudod, hogy szar a légkör.
Örülj, hogy megkérte a kezed, ne a magad sértettségén rágódj, gondolhatod, hogy neki sem okoz örömet, hogy ilyen káosz családja van.
Nézd,szerintem a hír bejelentéséhez nem feltétlenül kellett volna haza utazni a szülőkhöz.
Én legalábbis sok olyanról hallottam,hogy ahogy eljegyezte a pár egymást,értesítették is a szülőket telefonon.
Lehet hogy ha olyan helyzetben lennék mint te,akkor nekem is sértő lenne a helyzet,legalábbis annak érezném.
Szerintem mondd ezt el neki,hogy téged ez zavar hogy nem tudnak róla.
Ha normális a viszonyt köztetek és a szülők közt,akkor hatalmas örömmel fogják fogadni a hírt,még akkor is ha "vészes a helyzet náluk"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!