Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom szülei még mindig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szülei még mindig nem tudnak az eljegyzésünkről. Jogosan vagyok csalódott?

Figyelt kérdés
Már lassan egy hónapja megkérte a kezem, de a családja még nem tud róla. Igaz, azóta nem is látogatta meg őket. Elég vészes a helyzet náluk, most ezt nem akarom részletezni, hogy miért, de borzalmas a légkör ott. Párom azt mondja, hogy a megfelelő pillanatra vár. Én meg erre azt mondom, hogy ki tudja mikor lesz megfelelő légkör. Szerintem sértő, hogy "titkos menyasszony" vagyok :S
2012. jan. 24. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párod tényleg arra vár, hogy vele tudjanak otthon is örülni. Most gondold el a szitut, bejelenti, hogy összeházasodtok és kap egy lehangoló "aha"-t az anyjától... Szerintem ezt nem kell annyira a szívedre venni.
2012. jan. 24. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlen, hogy a párod haza se ment (akkor mégis hogy mondaná el, telefonon?), ráadásul te is tudod, hogy szar a légkör.

Örülj, hogy megkérte a kezed, ne a magad sértettségén rágódj, gondolhatod, hogy neki sem okoz örömet, hogy ilyen káosz családja van.

2012. jan. 24. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, hogy neki milyen rossz, hogy ilyen a családja. Nem azért nem mondja el, mert nem szeret, hanem mert rossz lenne a fogadtatása a dolognak. Vagy elkezdenék cseszegetni, hogy miért nem hívta össze a családot ebből az alkalomból stb..Több megértést!
2012. jan. 24. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
ha olyan tahók mint az én anyósomék,ne csodálkozz h vár. anyósom mikor megtudta majdnem öngyilkos lett... szóval sztem téged véd mert ha anyós genya elhordhat mindennek. hagyd h eldöntse mikor jó
2012. jan. 24. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ez nem telefontéma. Szerintem arra gondolsz, hogy ezzel büszkélkednie kellene. Ha a családjáért nincs oda, biztos megvan a maga oka. Ezzel ne szítsál feszültséget, örülj, hogy te leszel majd a családja.
2012. jan. 24. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézd,szerintem a hír bejelentéséhez nem feltétlenül kellett volna haza utazni a szülőkhöz.

Én legalábbis sok olyanról hallottam,hogy ahogy eljegyezte a pár egymást,értesítették is a szülőket telefonon.

Lehet hogy ha olyan helyzetben lennék mint te,akkor nekem is sértő lenne a helyzet,legalábbis annak érezném.

Szerintem mondd ezt el neki,hogy téged ez zavar hogy nem tudnak róla.

Ha normális a viszonyt köztetek és a szülők közt,akkor hatalmas örömmel fogják fogadni a hírt,még akkor is ha "vészes a helyzet náluk"!

2012. jan. 24. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!