Barátom kicsit rám ijesztett, én pedig nem megfelelően kezeltem a helyzetet. Mit gondolnak ilyenkor a fiúk? Most csalódott bennem?
Fantáziálni mindenki szokott, te meg nem vetted a lapot.
Pff... Hát nekem nem tetszett volna ez a válasz.
21/F
Jajj kislány...nekem minden exem ezt mondta! Csak fantáziált és örülnöd kellett volna, hogy veled tervez családot.
Nem kell ezt annyira komolyan venni!
Eeeeez nem fordítva szokott lenni? Hogy a fiatal srác szórakozni akar, arra vágyik, hogy a barátnőjével utazgassanak, szórakozóhelyekre járjanak, stb stb és akkor előjön a menyecske felelősségről papolni, házassággal, gyerekekkel "sokkolni" a fickót? És a pasik szoktak ettől megrémülni...
Vagy rosszul tudnám? :-)
20:51-es válaszoló! Rosszul tudod. Elég sok fiatal férfi érzi magában, hogy milyen jó lenne család, mennyire jó érzés lenne kézbe venni a kisbabáját és látni, hogy az évek alatt felnő, meg stb stb. Tudom nagyon giccses és ez manapság nem divat, meg aki ilyenekről álmodozik, az biztos b*zi, de észre kéne venni, hogy nem minden férfi p*csfej, még akkor sem, ha nagyon nagyon szeretnénk, hogy ez így legye. Sőt nekem az utóbbi két barátnőm kimondottan f*sz volt. Nem azért mert nem akart velem családot alapítani, hanem konkrétan azért mert az egyik lecserélt, egy züllött füves hülye gyerekre, a másik meg egyszerűen nem tudott mit kezdeni azzal, hogy szeretem. Pedig elvileg a nőknek érzelmi libidójuk van, vagyis iszonyúan be kellene indulniuk egy érzékeny pasitól, de hát... Mindegy.
A kérdésre pedig annyit, hogy szerintem beszélgess erről a barátoddal, hogy sajnálod, meg nem úgy értetted meg ilyenek. De biztos, hogy nem volt az olyan komoly, hogy most elkezdj izgulni azon, hogy egy év múlva megkeseredett háziasszony leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!